Nytt i Badrumshyllan!

 
 
I förrgår var jag tvungen att köpa ny hudkräm eftersom min favorit från Nuxe var slut. Den här gången kände jag för att testa Kiehl’s som precis har kommit till Göteborg och Åhlens! Jag upptäckte detta fantastiska hudvårdmärke första gången jag var i New York och när jag var i Barcelona senast så köpte jag ett serum där som heter Clearly Corrective Dark Sport Solution. Nu kände jag att eftersom jag fortfarande har massor kvar av serumet så hade det varit kul att köpa en kräm från samma märke. De har naturliga ingridienser och är inte testade på djur. Jag kom hem med både nattkräm och dagkräm och ett minburk med solkräm samt prover på ögonkräm rengöring. Till priset av min vanliga dagkräm fick jag både dag och natt eftersom de hade så bra priser. Tydligen har Kiehl’s precis gjort en precisänkning över hela världen. Jag hade en rabattkupong också på Åhlens som gav 20% på en valfri vara så det blev verkligen inte dyrt. Ska bli kul att testa! Nattkrämen, Midnight Recovery Cnoncentrate, är egentligen mer som ett serum i konsistensen men den ska tydligen fungera precis som en nattkräm. Den har 99,8% helt naturliga ingridienser och är helt fri från parabener. Dagkrämen, Ultra Facial Cream ska vara extra bra just i det här fuktiga kalla klimatet som vi har i Göteborg nu på vintern. Jag fick en handskriven liten lapp med i påsen, det tyckte jag var en gullig detalj och de var väldigt generösa med prover. Sånt gillar vi!
0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

    1. Åh vad kul, hoppas att det stämmer! Min livlösa hy behöver verkligen ett lyft, så här grå, glåmig och livlös har den aldrig varit. Kanske beror mycket på sjukdomen och alla mediciner och vintervädret men man hoppas ändå på någont slags mirakel. Blev nyfiken på kemisk peeling på salong. Produkter jag använder varje dag vill jag ska vara så naturliga det går men för engångsbehandling kan jag tänka mig något mer kemiskt, he,he. Har du gjort det någon gång? Kram!

      0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *