Red or Dead!

 
 
Hello Citycatbabes! Hoppas att ni mår bra! Jag har jobbat två dagar i rad nu och båda dagarna har varit skitjobbiga, fy. Har mått så dåligt så jag knappt har kunnat ta mig hem från jobbet och det mesta har gått fel på jobbet också. Tur att jag tog outfitbilderna på morgonen innan jag gick. Här har jag hottat upp en klassisk svartvit outfit med rött och silver. Älskar scarfen som jag köpte i Spanien, den är så mjuk och lång och lyfter vilken outfit som helst. Röda läppar piggar också upp ett vinterblekt ansikte. Men snart får jag (förhoppningsvis) byta ut bleka kinder mot solblekta slingor och solkysst hy istället, när jag åker till Gran Canaria om en vecka! 😀 I dag hade vi en mäklare här för en prisvärdering av vår lägenhet. Hon var jättegullig men jag var så trött och mådde så dåligt så jag kunde knappt hålla mig uppe på stolen! Kände hur jag liksom gled ner och gled ner igen och var på väg in under bordet tillslut, ha,ha. Huvudet hölls liksom uppe av armbågen för det ville inte hålla uppe sig själv. Jeez skönt att det är fredag i morgon. Då ska jag klippa mig förresten. Det blir nog inget jätteklipp men vi får se vad jag hittar på. 😉 Vi får också se vilken mäklare vi väljer men snart ska vi sälja. Det börjar kännas verkligt nu att vi faktiskt har köpt ett hus! 😀 Jag tror att det kommer bli lite mer inredning här på bloggen alteftersom det närmar sig. Men självklart är det alltid mode först och främst! Citycatkisses!
 
 
Klicka på bilden till höger för shoppingförslag! 
 
Bouclékavaj –Zara
Skjorta –HM (finns i butik nu)
Skinnbyxor –Bubbelroom
Mockaboots –La Redoute (finns i butik nu)
Skinnväska –Mulberry (finns i butik nu)
Dödskallering och svart ring –köpta i Frankrike
Klocka i roséguld –Michael Kors (finns i butik nu)
 


 
 
 
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Älskar din blogg! Min favorit:) Kan du skriva hur du sköter ditt hår? Vilka produkter använder du shampoo, balsam, styling? Och gör du slingor eller ljusfärgar? Kram:))

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *