Framme i Paradiset!

(Shortsdress från Juicy Couture, strandväska från Marc by Marc Jacobs, flip flops från Havaianas och hatt köpt i Frankrike)

 

Hello Citycatbabes!

Har betalat en hel del för att ha internet här på hotellet, kostar 15 euro per dag men hittills har det inte funkar alls! Segaste wifit ever! Lite besviken! Hotellet är i alla fall för övrigt rena paradiset! Gör ett försök igen att ladda upp några bilder! 

 

Okej puh, nu verkade det funka med några få bilder i alla fall, har hållt på flera timmar ha,ha. Hur som helst! Vi kom fram igår och då var det helt stålande väder! Hotellet är verkligen paradiset, så vackert! Nu har vi precis ätit frukost och ska ut i solen vid poolen! Har redan tagit så mycket fina bilder så jag hoppas det funkar igen ikväll att få upp några här på bloggen! Hoppas ni mår bra! Citycatkisses!

 

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Så härligt ni har det – njut i fulla drag!

    Katterna äter massor och mår bra. Den lilla får springa runt i huset med de andra, men inte hela tiden för då blir Totti ensam – jag försöker vara hos dem så mycket jag kan för läsa kan man ju göra var som helst :-).

    Ha en fortsatt skön semester!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *