Spring Wedding Preparations Part 4!

 

 
Jag har bestämt mig för en halvuppsättning på bröllopet den 15 juni. Eftersom jag hade heluppsättning på det senaste bröllopet vi var på, så känns det roligt med något annat den här gången. Det känns också lite mer romantiskt och naturligt med utsläppta lockar så här på ett sommarbröllop ute på landet. Jag har letat runt på nätet efter inspiration och tack vare citycatdoll Elina hittade jag fantastiska LuxyHair som har massor av tips på fina uppsättningar. Här har jag valt ut mina 5 favoriter. Jag vill nog sätta färska blommor i håret vilken uppsättning jag än väljer. Jag kan dock inte riktigt bestämma mig för vilken som blir finast? Jag ska ha en axelbandslös klänning och dinglande örhängen som jag vill ska synas.
Vilken skulle ni ha valt?
 
 1. Korslagda snurrade partier bak.
 
 
2. Uppsättning med fläta som diadem.
 
 
 3. (Bild nr 2 här). Enkel romantisk uppsättning med två tvinnade partier.
 
 
 4. Halvuppsättning med blomma eller hårsmycke.
 
 
  
5. Uppsättning med romantisk fläta.
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *