Sexy Snake!

 

Sssssnakeliscious! 😉 Det här coola halsbandet hittade jag på en marknad utanför Torrevieja nu när vi var i Spanien. Jag såg det på långt håll och kunde bara inte låta bli att köpa det. Älskar hur det gnistrar och den coola ormen som slingrar sig kring den rökfägade stenen. Gillar även själva kedjan som är av svart mocka och guldmetall.
 
Jag är lite extra stolt över det här halsbandet, ha,ha. Jag hatar nämligen att pruta. Första gången jag skulle pröva på att pruta var när jag var i Taipei för ett modelljobb. Jag gick fram till en som sålde skor på gatan, hittade ett par som jag gillade och bad att få skorna lite billigare än vad han först sa. Han blev  förolämpad att han skrek åt mig och därefter började slänga ner allt i påsar och packa ihop sitt försäljningsbord, allt medan han fortsatte att skälla på mig, ha,ha. Värsta skräcken! Alla stannade och stirrade på mig som om jag hade försökt råna en 95-åring med rulator! Jag behöver väl knappast skriva att jag aldrig fick några skor. Dem slet han ur händerna på mig! Efter den upplevelsen så har jag nästan aldrig vågat pruta på någonting. Men här tog jag lite mod till mig och när försäljaren sa 8 euro så sa jag att jag kan tänka mig att betala 7 euro men inte mer. Ha, ha, 10 spänn, men jag var hur stolt som helst för att jag fick det billigare! 😛 
 
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

    1. Tack, vad roligt att du tyckte det var fint! 😀 Ja, hi,hi, nu ska jag försöka fortsätta med det jus tpå marknader. Kram!

      0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *