Florens!

 
 
 
Ja nu kommer ni nog tycka att vi är helt galna, men vi åker på en liten miniresa till Florens idag och stannar 3 dagar. Vi bestämde oss för att ge varandra en weekend istället för att köpa födelsedagspresenter. Utmaningen blev därför att hitta en resa som inte kostade mer än vad vi brukar ge varandra i “saker” och efter en hel del letande och trixande hittade vi både flygbiljetter och hotell billigt. Den här gången bor vi inte på något lyxhotell utan ett vanligt 3 stjärnigt och vi åker sön-tors eftersom det var mycket billigare än tors-sön. Det blir vår sista resa innan vi får en liten bebis, sen lär det dröja innan vi kan resa igen. Vi tar en “babymoon” helt enkelt som blivit så populärt på sistone. 🙂
Lite nervös är jag helt klart för att resa i 6:e månaden, men det är en vecka innan 28:e veckan som är gränsen för nästan alla Försäkringsbolag. Vi har sett till att vi inte behöver mellanlandra i Paris, utan det blir Amsterdam (som förhoppningsvis har mer humana förhållanden) och båda resorna är väldigt korta. Jag kommer nog inte orka så mycket men förhoppningsvis blir det lite sol, en promenad över den berömda bron och någon romantisk middag i alla fall. 🙂 “One last hurrah”!
 Jag ska försöka uppdatera bloggen när jag hittar wifi, om det inte funkar så kan ni alltid följa mig på Instagram @citycatwalk.
Hörs snart!
Citycatkisses!
 
 
Jag har ju hört att det finns ett Tiffany’s i Florens också… ;P 
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *