Bahamas Honeymoon Day 5!

Under natten till den 5 dagen blev jag sjuk så vi kunde inte åka till ön på morgonen som vi hade tänkt. Vi fick istället lägga oss precis nedanför vårt hotellrum vid poolen så att jag hade nära dit. Det visade sig dock vara minst lika härligt att ligga vid poolen en dag som att vara ute på ön! 🙂
 
 
M hamnade i poolbaren ganska snabbt, ha,ha.
 
Kan man ha det bättre?
 
Framåt eftermiddagen piggnade även jag till och hoppade ner i poolen.
 
Skål!
 
Bikinin med fransar kommer från Phax Swimwear.
 
Vi bestämde oss för att trampa ut på havet med en sån här rolig båt/cykel som man fick låna gratis.
 
 
Sailing away!
 
Paradisön på avstånd!
 
 
Ett dopp från båten!
 
 
Väl i land testade M den andra poolbaren på området, ha,ha.
 
 
Jag relaxade en fontän, med soffgrupp! 🙂 Något för Göteborgs fontäner på sommaren tycker jag och så en liten bar också. Vilken affärsidé egentligen! 🙂 Bar med mysiga soffor i en fontän så att man kan doppa fötterna i svalkande vatten när man sitter i solen och tar en drink! Om jag ändå vore entreprenör…
 
 
Vi avslutade dagen med solnedgång på bryggan.
 
 
På kvällen skulle vi äta på hotellets finaste restaurang Gordons on the pier, längst ut på bryggan, som bara är gratis för gäster med butler service, ha,ha, sån tur att vi var det då. 😉 Så jag tog på mig min fina “bröllopsklänning nr 3” från Forever Unique.
 
 
Och matchade med brygg- och- strandvänliga Louboutins.
 
Just married happiness!
 
Det var den bästa, mest romantiska, underbara middag jag varit med om i hela mitt liv! ♥
 
 
Maten var superb, musiken underbar, servicen perfekt, vågskvalpet ljuvlig, kvällsvärmen helt fantastisk och sällskapet… all of the above! 😉
 
 
Vattnet såg magiskt blått ut i skenet från lyktorna, nästan overkligt vackert. Och så såg man fiskar simma förbi då och då medan man åt hummer, he,he, vaddå lyxigt?
 
 
Jag önskar jag kunde få återuppleva den middagen om och om igen! ♥ Jag skulle aldrig tröttna.
 
 
Efter middagen satt vi kvar på bryggan resten av kvällen och lyssnade på livemusiken och allt var bara som en dröm!
 
 
Sen var det god natt natt och sova gott bland rosenbladen! 🙂
 
 
To be continued…
 
0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Grattis till er, ser härligt ut med smekmånad på Bahamas! 😀

    Förresten så ser karln din (ja jag är norrlänning) ut som en ung Arnold Schwarzenegger! 🙂

    0
  2. Inte lätt att inte få tårar i ögonen när man ser dessa underbara bilder! Jag är så glad för er skull att er bröllopsresa blev så underbar, ett minne för livet, något att minnas när regnet öser ner eller vinden viner i november.

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *