Gran Canaria Day 6!

Ljuvlig soluppgång på morgonen när allt var stilla! (Eftersom vi bodde på ett Lollo & Bernie-hotell var det totalt kaos med typ 800 barn i poolen och en ljudnivå likt inget annat jag upplevt, så jag uppskattade morgonen väldigt mycket, ha,ha).
 
Dagens pool-look blev baddräkt från Panos Emporio och kjol från Zara, solglasögon från Dolce & Gabbana och halsband från Bud To Rose.
 
Använder min Neverfull från Louis Vuitton som blöjväska, handbagage och strandväska, funkar till ALLT! 😀
 
Strålande dag!
 
Bus i poolen!
 
 
 
Till lunchen hade jag på mig min älskade gamla HM-klänning och solglasögon från Le Specs! 😀
 
Det rosa armbandet har lilla Ella (Stampes kusin som ni ser här ovan) gjort till mig. Det turkosa armbandet köpte min man till mig senast han var i Cambridge med jobbet.
 
På kvällen tog jag, Stampe och M en långpromenad in till Anfi. Men tyvärr glömde vi pengar båda två, ha,ha, så när vi väl kom fram efter 45 minuters promenad kunde vi inte ens köpa en flaska vatten, än mindre sätta oss på en uteservring som vi hade tänkt, så det var bara att promenera tillbaka hem igen. 😀
 
Men den vackra utsikten var väl värt det! Hade på mig min nya skinnjacka från IRO med fransar!
 
Citycatkisses!
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *