Bli Brun i Duschen!

 
 
Jag fick se den här nya produkten från St. Tropez på Vogue Paris hemsida och blev väldigt nyfiken. Tydligen finns den redan att köpa här hemma på Kicks. St Tropez har tagit fram en revolutionerande brun-utan-sol-produkt som ska användas i duschen och som utlovar jämn solbränna utan ränder. Det måste jag pröva!
Någon som resan testat? Vad tyckte ni i så fall?
 
 
Så här skriver Kicks:
 
Gradual Tan in Shower – en banbrytande, patentsökt och helt unik brun-utan-sol lotion framtagen för att ge en solkysst lyster när du använder den i din dagliga dusch.
Det är den första produkten någonsin som med hjälp av vatten ger en gradvis solbränna. Den unika formulan verkar på ren och våt hud, på bara tre minuter.
Efter duschen börjar de aktiva brun-utan-sol-ingredienserna att verka. Färgen utvecklas gradvis och fördjupas vid regelbunden applicering. Använd den tre dagar i sträck för bästa resultat.
Formulan innehåller också mandelolja som hjälper till att bevara solbrännan längre genom att hålla huden återfuktar i upp till 24 timmar.
St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion är speciellt formulerad för att löddra och vara lätt att applicera jämnt på våt hud och ge ett resultat utan ränder och ojämnheter.
 
 ANVÄNDNING
När du tvättat dig med din vanliga duschgel, stänger du av duschen och applicerar ett generöst lager St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion i cirkelrörelser med händerna på våt hud och låter det lyxiga löddret guida dig. Tvätta händerna med varmt vatten efter applicering. Vänta i tre minuter innan du sköljer av det helt. Torka dig och din hud har nu fått en fin lyster. Färgen utvecklas gradvis och fördjupas vid regelbunden applicering.
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Har hört at den inte är något bra eftersom den ger mycket lite färg och så är den inte så dryg så den blir nog rätt dyr att använda i längden..

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *