Last Day in Crete!

 
 
Hello Citycatbabes!
Här kommer lite bilder från sista dagen på Kreta. Vi försökte maxa strand och badtiden så klart och njuta så mycket som möjligt. Tyvärr tappade jag min mobil i barnpoolen. Fatta ångesten!! Över 1700 bilder från semestern – borta! Den gick inte att starta på två dygn men sen torkade den faktiskt och när jag väl var hemma igen kunde jag föra över bilderna till datorn. Jag tog dock lite bilder med min vanliga kamera också, kul att den fick komma till användning, ha,ha. 😀 Jag har så himla glad den kvällen, inte visste jag att jag dan efter skulle bli liggande i tre veckor i någon slags mördardinfluensa, usch vad taskigt. Men, men, en helt underbar, fantastisk vecka hade vi på Kreta. Jag var så nervös för hur det skulle gå att resa med Stampe men det gick ju hur bra som helst. 
Hoppas ni mår bra!
Citycatkisses!
 
P.S. Jag ville bara säga att jag har svarat på alla kommentarer under några månader men, bara en bråkdel av svaren verkar synas här på bloggen upptäckte jag nu… Hoppas verkligen att ni hann läsa dem innan de försvann. Så konstigt. Undrar om ni kanske inte fått några svar på jättelång tid utan att jag har märkt det? Men, bara så ni vet så har jag svarat och hoppas att det inte blir mer problem med det framöver. 
D.S.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dress/ Love. Bag/ Michael Kors. Sandals/ Exe. Earrings/ Bought in Spain. Necklace/ Tiffany & Co.
 
 
 
 
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *