Greek Island Getway Day 3!

 

Hello Citycatbabes!
Gör ett hundrade försök (typ) att få det här inlägget att lyfta från Kreta till Sverige! Bilder från dag 3 i Grekland kommer här! (Hoppas, hoppas, ha, ha). Och jag hoppas att ni mår bra och har det fint! Snart är jag tillbaka full time med MASSOR av höstmode och inspo! 😀 Can’t wait! ;D Citycatkisses!

Underbar frukost!
Dagens beach faves! I’m telling you, utan den här hårgelén från Kerastase är det stor risk att jag hade klippt av mig mitt hår med kökssaxen. Min man är också glad att jag har hittat den eftersom han numera slipper hysteriska utbrott liknande matadoren i Ferdinand. Fast jag bryter av min kam istället för svärdet, ah ni fattar grejen!
Tunika från HM, skor köpta här på Kreta och 2-åring införskaffad i Sverige.
Me & My Baby!
Greek sallad & tzatziki every damn day! På riktigt, vi äter det till både lunch och middag varje dag utan att någonsin tröttna!
Me & My Bae! 😉
Här sitter vi varje kväll efter sista badet med var sin ouzo (nej Stampe får ingen) och tittar på solnedgången och är i himlen samtidigt!
Utsikten!
Utsikten 2!
Utsikten 3!
Stampe fick vara uppe långt efter läggdags varje kväll och hade bäst festhumör av alla i familjen (så länge han fick sin ananasjuice)!
Middag på ett underbart familjeägt ställe med egen gård! Mastoras Taverna. Ingen idé att skriva vad vi åt för det vet ni ju redan!
Är han på master cleance? Hoppas inte! 😉
 

CITYCATKISSES!!!

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *