Greek Island Getaway Day 4!

Hello Citycats!

Hoppas ni har det fint?! Här kommer bilderna från dag 4 i den grekiska ö-världen! 😀

Här sitter jag med en apelsinjuice fastän jag är allergisk men vad gör man inte för en härlig frukostbild!
Dagens outfit!
Blev helt kär i den här pennkjolen i linne från Asos. Den kostade bara 137 kr och finns i fler färger så skynda fynda! Ni känner ju mig så jag valde så klart den mest färgglada a la trafikkon!;)
Pencilskirt/Asos. Lace cami/ La Redoute. Sunglasses/ Le Specs. Bag/ Louis Vuitton Neverfull. All in stores now! Shoes/ Massimo Dutti. Earrings -vintage.
 
 Till beachen försökte jag mig på en håruppsättning inspirerad av ett strandreportage i Elle UK med “loose layers”, det blev så klart inte det minsta som på bilden och efter 10 minuters lek i havet såg håruppsättningen mest ut som en blöt doughnut. :I
 
Solglasögon från Le Specs och baddräkt från HM, båda i butik nu. Baddräkten har tunna band på hela baksidan av ryggen och nu finns den på rea i alla storlekar så klart, som vanligt min (o)tur, fast tur för er om ni vill ha en likadan. Men vet ni att jag fyndade faktiskt de här solglasögonen från mitt favoritmärke när det kommer till solglasögon, Le Specs, på Members.com för bara 249 kr. Normalpris 649 kr, så det tyckte jag var ett kap. Ibland ha de riktigt bra grejer så jag tycker faktiskt det lönar sig att vara medlem. Ja alltså det är ju gratis att vara medlem, men ni fattar vad jag menar. 🙂 Det lönar sig att lägga några minuter på att registrera sig, ha,ha.
 
Stampes beach look var mycket bättre än min, all cred till honom faktiskt!
 
 Lek och bad i havet hela dagen. Kan det bli ljuvligare än 26 grader?! (Kanske 27 iofs?) 😉
 
Till lunch blev det samma beställning igen så klart, men det är ju så sjukt gott! 😛
 
 Atki i Stalis var en grymt bra restaurang både för lunch och middag. Där jobbade en servitris som hette Nette som var så otroligt gullig mot Stampe. Det kan ha varit hans första kärlek faktiskt, oj vilket kram och pusskalas! Vi fick inget avdrag på notan dock, fastän vi hade med oss en sån söt bebis… 😉
 
På kvällen åt vi middag på ännu ett fantastiskt ställe som låg precis på strandkanten. Det är något magiskt med att sitta och höra vågorna rulla in och känna den mjuka havsbrisen och ändå vara så där ljuvligt varm. Den här restaurangen var så vackert inredd med vita dukar, snäckor och lyktor med levande ljus över allt.
 
Hela taket var fullt av vindruvsklasar (som jag också är allergisk mot, men fint var det). 
 
No photos please! Stampe wasn’t feelin it så att säga. Han skyllda på osmickrande belysning men jag vet inte…
 
 God natt & Citycatkisses från Grekland!
+1

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *