Valentine Sweets!

Valentine Sweets!
Hello Citycatbabes!
På Alla Hjärtans Dag är det både roligt att få och bära vackra underkläder. Man känner sig så där lite extra sexig och powerful när man vet att man är finklädd i varenda lager. 🙂 Här kommer ett helt gäng söta underverk att välja och vraka mellan till Valentine’s Day. 
Trenderna vad det gäller underkläder går just nu i olika riktningar. Dels ser vi en dragning mot det väldigt tunna och skira. Det är lätta trekants-modeller utan bygel eller stoppning, vackra spetstyger, transparens och tunna axelband. Dels ser vi en stor sport-trend a la 90-talet där märken som Calvin Klein och Moschino just nu är hetare än hetast. Där är det ren bomull, breda band, rejäla sport BH:ar och breda logoprydda kantband. Kendall Jenner och Justin Bieber har just släppt en hypad reklamkampanj för My Calvins och det säger mig att den här trenden inte kommer försvinna på ett bra tag. I samband med denna retrotrend börjar trosmodellerna även att få högt skurna ben a la 80-talet och högre midja. Vi ser mer vanliga trosor nu än string och shorts.
Dina underkläder ska verkligen synas i år, en svart trekants BH får gärna skymta fram under en vit krispig blus och ett par coola Calvin Klein trosor får gärna sticka upp en aning över jeanslinningen. Men de klassiska push-up BH:arna finns fortfarande kvar och där är det Marlies Dekkers som regerar med sina BH:ar som är smyckade med extra band. Hela meningen med en sån BH är att den ska få skymta fram, så i år kan vi slänga alla gamla regler för underkläder över bord och våga sticka ut! 😉
Citycatkisses!

Black garter belt
185 SEK – nelly.com

Calvin Klein Underwear black bra
300 SEK – bloomingdales.com

Hanky Panky seamless thong
4 315 SEK – net-a-porter.com

I D SARRIERI soft cup bra
2 340 SEK – net-a-porter.com

H M black lace lingerie
160 SEK – hm.com

Hanky Panky lacy lingerie
430 SEK – bloomingdales.com

Monki black lace bra
185 SEK – monki.com

La perla lingerie
675 SEK – vestiairecollective.com

Fleur of England racer back bra
1 550 SEK – journelle.com

I D SARRIERI lacy lingerie
2 590 SEK – net-a-porter.com

Marlies Dekkers bra
985 SEK – nelly.com

Moschino bra
670 SEK – luisaviaroma.com

H M panty
98 SEK – hm.com

Moschino panty
555 SEK – yoox.com

 
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *