Spring Makeup!

Hello Citycatbabes!
Innan eventet Music Is Sharing på NK i helgen fick jag och Christine möjlighet att bli sminkade av NK:s makeupartister.
Christine fick en vårlook från Bare Minerals och jag en vårlook från Dior. 
 
Min makeupartist Marianne hade arbetat 20 år i Paris och varit med och sett de stora couturemästarna in action så vi hade mycket spännande att prata om.
  
Hon använde mest produkter från Dior Makeup Spring/Summer 2016 men även en del personliga favoriter från Helena Rubinstein.
 
Foundation Color Clone som smälte in i huden och Magic Concealer som ljusade upp och gav lyster till området under ögat. Jag har sällan sett en foundation eller concealer som blir så naturlig på huden. Det bästa var den här primern för läpparna, Collagenist Re-Plump Lip Zoom, som återfuktar och fyller ut läpparna samt små rynkor runt munnen. Utan att vara stickande, som många andra volymgivande läpprodukter är. Den arbetar både direkt och långtidsverkande för att återskapa collagenet. Det var en häftig produkt som jag inte kände till innan.
 
På ögonen valde hon ljusa skuggor från Dior 5 Couleurs Polka Dots i Escapade som är en limited edition palett för sommaren 2016. Och några skuggor från palett 718 Taupe Design.
 
Ingen eyeliner utan fullt fokus på fransarna som hon grundade med Diors nya revolutionerande fransprimer Dior Show Maximizer 3D som utlovar trippelt med volym. Den fungerade faktiskt och förvandlade mina korta, tunna fransar till långa och svepande fransar med volym.
 
Fransarna färgades sen svarta med hjälp av Helena Rubinsteins ikoniska maskara Lash Queen Sexy Black med spetsmönster och ögonbrynen fylldes i med ögonbrynspenna. En blush i färgen Glowing Peach nr 01 från samma märke borstades på som avslutning för en härlig persikofärg på kinderna.
 
På läpparna blev det ett mjukt persikofärgat gloss, Dior Addict Milky Tint i nr 365 Milky Peach
 
Före, helt osminkad och efter, fin vårsminkning! (Thank God for makeup)! 😉
 
Före och efter!
(Spana in Christines snygga clutch från Alexander Wang, den var en julklapp från mig, hi,hi. Det snygga armbandet till förmån för elefanterna hittar du i hennes shop christyle.se)
 
 Superfin cat-eye skuggning och läckert mörkrosa läppar.
 
Den färdiga looken!
 
Fantastiskt att man kan framhäva ögonen så här mycket med bara skuggor och utan eyeliner!
 
Alla makeupprodukter hittar du så klart på NK och vill du köpa något ska du absolut passa på nu! Mellan den 2:e och 24:e maj får du nämligen den här maffiga goodiebagen, när du handlar valfria skönhetsprodukter för 2000 kr eller mer. Ett perfekt tillfälle att uppdatera hudvård, kroppsvård och makeup inför sommaren och få en härlig gåva på köpet! 😀
 
Citycatkisses!
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *