Höstkänsla i Dagens Outfit!

 
Hello Citycatbabes!
Här står jag och lutar mig mot en vägg lite avslappnat (eller inte). Försökte fånga min outfit på bild när jag och Tom var på stan och shoppade med mamma (aka mormor). Det är fortfarande varmt nog för bara ben och fötter men det är ändå roligt att smyga in lite höstkänsla i sensommarens outfits. Här i form av läder och djurmönster. Ormskinn kommer vi att se en hel del av till hösten, liksom leopardfläckar och zebraränder. Rena djurparken med andra ord! 😀
 
Det händer mycket spännande med bloggen här i höst och jag hoppas att ni vill fortsätta hänga med. Om det är någon som fortfarande har min gamla bloggadress -citycatwalk.blogg.se inlagd så bokmärk gärna istället:
 
 
-så kommer ni inte att missa någonting, när den gamla tas bort. 😀 Den gamla bloggadressen har automatiskt omdirigerats till den “nya” i flera år men det kommer att försvinna snart. Och jag vill verkligen inte mista en enda av er, mina fina bloggvänner som har stöttat mig, skrattat och gråtit med mig och spanat modetrender med mig i många år, (några av er ända sen starten 2007). Flera av er har varit med mig under otaliga resor, mer eller mindre lyckade ingrepp och behandlingar, tunga perioder och underbara dagar, ni har sett mig ta körkort, köpa hus, flytta, gifta mig och få barn. Jag har delat så många livshändelser och mitt stora modeintresse med er och det betyder väldigt mycket för mig. Så jag hoppas innerligt att ni vill fortsätta att göra det! Och jag hoppas att fortsätta kunna inspirera och underhålla er på allra bästa sätt!
Här kommer resten av bilderna!
Massor av citycatkisses till er, världens goaste, finaste läsare!
 
 
 
Den här typen av halsband som man kan knyta precis hur man vill kommer vi fortsätta se en hel del av i höst. Det här kommer från Nelly och är slutsålt för tillfället. UPDATE: Nu finns halsbandet inne igen, här. Liknande finns här och här och annars är det bara att ta vilket smalt band man vill och knyta i en eller två rader runt halsen. På Panduro finns många fina band och massor av smärta klämpärlor och andra fina avslut man lätt kan fästa på banden. 
 
 
 
 Leather fringejacket/ IRO. Jeans/ Mos Mosh. Shirt/ Equipment. Tie choker necklace/ Nelly. Heels/Stuart Weitzman. Bag/ Michael Kors.
 
Gillar du också att dra något gammal över dig? 😉 Då kan jag rekommendera att shoppa second hand, både skjortan och jeansen är second hand och det är ett grymt sätt att spara både pengar och miljö. Brittiska Ebay är en guldgruva!
 
Ett annat sätt att spara är så klart att köpa på rea. Både jackan och väskan köpte jag på 70% rea. Det gäller att ha is i magen och vänta ut den allra sista rean och ha lite tur så klart, så att det finns några godbitar kvar. 
 
 Här står jag och e gla!
 
 Take a walk on the wild side!
 
 
 
Fler bilder från shoppingrundan och bilder på vad vi shoppade kommer snart! 😀
Hoppas att ni får en fin vecka!
Citycatkisses!
 
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

    1. Hej! Ledsen att jag svarar så sent. Jag anmälde mig till The Real Real efter ditt tips men av någon anledning blev mitt svar till dig inte publicerat så här kommer ett nytt. 🙂 Så mycket fint! Har du handlat därifrån själv någon gång? Kram <3 <3 <3

      0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *