Veckans Shoppingtips!

 
Hello Citycatbabes!
Börja ni längta efter höstens nyheter? Det gör jag! Även om jag gärna har kvar värme och sol så länge som möjligt så är det alltid roligt med lite nytt i garderoben. En rolig sak med att bo i ett land med fyra årstider är ju faktiskt att man får “byta” garderob fyra gånger om året. 🙂 Självklart ska man spara och återanvända så mycket som möjlight men man kan också behöva uppdatera och förnya!
Overkneeboots har varit hett många säsonger i rad nu och så även i höst. Nu finns många fina varianter till överkomliga priser och det är lika trendigt med låg som med hög klack. Rutigt är en annan återkommande hösttrend som vi också kommer att se mycket av i år och den här kjolen är verkligen supersnygg. Just nu dras jag till färger som vinrött, grått, safirblått och senapsgult. Hur läckra är inte de här vinröda mockapumpsen? Lagom klack och en färg som kommer att hjälpa till att lyfta alla dina outfits. Andra favoriter bland nyheterna den här veckan är en flätad mockaclutch som finns i många färger. En underbar drömkappa, fina huvudbonader att värma sig med, en krispigt vit skjorta som passar till allt och en supersnygg stickad klänning!
Happy Shopping!
Citycatkisses!
 
 
Klänning/Lindex. Skjorta/Nelly.com. Kjol/Lindex. Kappa/Dagmar. Clutch/HM. Hatt/Åhlens. Pumps/Rizzo. Overkneeboots/Nelly.com. Mössa/Lindex.
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *