Packning Till Spanien Och Nya Ballerina Från Lanvin!

Packning Spanien och Ballerina från Lanvin
Hello Citycatbabes!
De senaste dagarna har gått åt till att skriva listor, packa, packa lite mer, riva upp allt, börja om och packa igen, tills jag blir galet. Aaah, att packa för en månad var inte alla så lätt som jag trodde. Det är ju så mycket som jag MÅSTE ha med. Två par Louboutins, ett par sandaletter från Stuart Weitzman, två par sneakers, flipflops, Flattered innetofflor, kilklackar… Och där var maxvikten uppnådd.  Ooops. Jag måste ju också ha me de här två paren nya ballerinas från Lanvin.
Jag har önskat mig ballerinas från Lanvin i säkert 10 år för jag har hört att de är så bekväma! Men som vanligt är du ju på tok för dyra. Men, den som väntar på något gott, he, he. Tillslut hittade jag en auktion på Ebay UK med båda de här paren, två för en, och vann dem till superpris. ca 700 kr för båda två. Visst är de använda, men det syns bara lite under och inte alls ovanpå och så är de underbart mjuka och sköna eftersom någon redan har gått in dem. (Och kanske svettats i dem, men vad gör det, det finns ju fotsvampsalva på Apoteket). Nä, ha, ha alltså, de är i superfint skick och köpa av en kvinna London som säljer åt ett gäng riktiga fashionistas där. Och de använder bara sina grejer en handfull gånger så de känns i princip som nya.
Men, men, jag får väl nöja mig med ett par ballerinas. Och ett par klackar. Ångest. Ja, ja, nu ska jag fortsätta med det sista här. I morgon kl 9 bär det av mot ett stort äventyr!
Hoppas ni hänger med! Jag kommer att uppdatera både på bloggen, Instagram och Insta Stories!
Hola! 😉
Citycatkisses!
Packning Spanien och Ballerina från Lanvin
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *