Säkerstilchallenge en klädutmaning!

#säkerstilchallenge säkerstil klädutmaning dagens outfit Göteborg

Säkerstilchallenge

Hello Citycatbabes! Hur mår ni? Jag har börjat februari med en spännande klädutmaning skapad av Emilia De Poret och Ebba von Sydow på Säker Stil. # säkerstilchallenge kan ni följa på Instagram och se så många snygga och inspirerande outfits från kvinnor i alla åldrar, storlekar och stil. Väldigt härligt. Jag vet att jag tyvärr inte kommer orka fota mina outfits varje dag men jag har gjort de fyra första, så jag har gått ut starkt, ha, ha. Det behövdes lite inspiration för att få tillbaka lusten för styling och kläder. Efter den mörkaste vintern någonsin så är jag inte mitt mest inspirerade jag kan jag villigt erkänna. Man är redan trött på vinterkläderna men det går inte att klä sig i vårkläder än. Snart kommer jag dock att få göra det. Om 5 veckor åker vi på en riktig drömresa. Vart får ni vet snart! 😉 Vill ni läsa mer om # säkerstilchallenge och kanske hänga på så gör ni det HÄR.

En Monokrom Look

I går var utmaningen att klä sig monokromt. Det vill säga i en färg. Jag valde kamelfärgade plagg och jag måste säga att jag kände mig så fin, elegant och välklädd i detta. Det är något väldigt fräscht med en look helt i samma färg. Jag väljer ofta plagg ton i ton men kanske inte så här maxat, att verkligen gå bananaz på en enda färg. Blev så pass inspirerad att jag ska testa samma med grått nästa gång tänker jag. 🙂

Vill ni ser fler av mina klädutmaningar och läsa mina egna stiltips för varje utmaning, dag 1, 2 och 4 så får ni kika in på min Instagram HÄR.

#säkerstilchallenge säkerstil klädutmaning kappa Zara

#säkerstilchallenge säkerstil klädutmaning dagens outfit Göteborg

Coat, trousers and scarf/Zara. Knit/HM. Boots/Anine Bing. Necklace/Edblad. Ring/Mavela.

 

Shoppa Kamelfärgat

+3

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *