Sommarbröllop: Hjälp mig välja accessoarer!

Sommarbröllop välja accessoarerHello Citycatbabes!

På lördag är det dags, då ska jag på min bästa väns bröllop på Orust. När vi först träffades inför bröllopet berättade hon att hon ville att bröllopet skulle ha ljusrosa som temafärg men att brudtärnorna nog aldrig skulle gå med på att ha på sig rosa. Ett fint sätt att visa extra omtanke är att klä sig i enlighet med den stil eller det färgtema som bröllopsparet har valt (om man vet om det) så då valde jag självklart en rosa klänning. Jag har bestämt mig för att ha på mig min silkeschiffongklänning från Halston och matcha med mina rosa Louboutins som jag hade på mig när jag själv gifte mig. De är så bekväma och passar perfekt till klänningen.

IMG_7878

Jag tänkte mig först en helt monokrom rosa look med sjal, smycken och makeup i rosa. Men nu har jag fått reda på att tärnorna kommer att ha ljusrosa klänningar trots allt. Detta är ju inget som man vanligtvis får reda på i förväg som gäst och det är absolut inget fel med att vara klädd i samma färg som dem. Det finns alltså ingen sån ettikettsregel när det kommer till bröllop. Men jag tänkte ändå att jag kanske borde skilja mig lite från tärnorna genom att välja en annan färg på accessoarerna. Jag älskar kombinationen rött och rosa och det är ju också väldigt trendigt just i år så jag funderar på att kombinera med rött. Tror att det kan bli ganska läckert och effektfullt, speciellt nu när man är lite brun. Tänk röda läppar och röda naglar, en röd väska och så kanske en röd blomma i håret.

Vad tycker ni? Ska jag gå all in på rosa eller vara lite mode-modig och välja kombon rosa/rött?

Alternativ 1. Färgglatt, trendigt och somrigt, men lite okonventionellt.

Sommarbröllop välja accessoarerAlternativ 2: Klassiskt, romantiskt men troligtvis väldigt likt tärnorna.

Tacksam för hjälp!  🙂 (Kommenterar gör man högst upp över inlägget). 😀

Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

  1. Och där var det bestämt! 😀 Alternativ 1 it is! 😀 Tack snälla för att du var med och tyckte till! Många kramar till “min bästis”! 😀 <3 <3 <3

   0
 1. Jag tycker verkligen du ska bryta av med rött! Looken med Missoni-sjalen och YSL-väskan ser ut att bli så lyxig/glammig ihop med klänningen. Det poppar med det hallonröda, superfint och somrigt 🙂
  Åh jag själv på bröllop om ett par veckor och skulle behöver hjälp, hittar ingen sjal att ha över axlarna i kyrkan i Italien

  0
  1. Åh tack snälla för att du var med och gav råd! Vad roligt att höra att du tycker det och efter din beskrivning känns det helt rätt! 😀 Åh vad kul i Italien, så underbart! Jag hjälper gärna till att leta efter sjal… 🙂 Du kan maila mig bild på klänningen och budget om du vill så kan jag se om jag hittar något som passar till. Kram <3 <3 <3

   0
  1. Tack snälla för rådet, det behövdes, var svårt att bestämma. Jättekul att få höra vad ni tycker, nu vet jag vad jag ska välja! Kram <3 <3 <3

   0
  1. Tack för att du är med och tycker till, jätteroligt okej då blir det kombination 1! Tack och kram! <3 <3 <3

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *