Tv-Serietips för alla som älskar mode och Paris!

LILY COLLINS as EMILY in EMILY IN PARIS. Cr. CAROLE BETHUEL/NETFLIX © 2020

Bästa tv-serietipset ever! Calling all Sex And The City/Gossip Girl lovers!! DET HÄR, är något för er kan jag lova och för MOI! Som den totala frankofil jag har blivit sen min tid i Paris förra hösten så fullkomligt stalkar jag parisiska it-girls på Instagram, följer alla Paris-konton jag kan hitta och suckar djupt av välbehag varje gång jag ser en baguette. Ja nu vet jag vad ni tänker, ha, ha, men en som är gjord av vete menar jag.

Känner jag mig deppig, då tar jag på mig en svart klänning, rött läppstift, häller upp ett glas vin och tittar på min foton från Paris. Genast sprider sig ett franskt välbehag i hela kroppen. Men nu, finns det något ännu bättre än foton och Instagram-reels. Nämligen en hel tv-serie som utspelar sig a Pariiii!

OMG jag hoppade upp och ner i soffan som Tom Cruise hos Ophra och applåderade vilt när jag såg trailern på Netflix (varpå min man lämnade rummet med en minst sagt undrande och lätt oroad min). Det här är serien jag väntat på sen Younger försvann ur mitt liv.

Gudomligt vackra Lily Collins spelar Emily som kommer till Paris för att jobba inom mode och parfym. Oh la la. Jag plöjde två avsnitt igår natt när jag egentligen skulle sova och det är sånt härligt mode, så roliga karaktärer och framförallt så ljuvliga vyer från Paris. Jag kan inte lova att det kommer vara ett lysande manus, för jag har ju bara sett två avsnitt än, och lite förutsägbart känns det allt. Men, det gör inget, för jag njuter varje sekund och jag kommer säkert se om varje avsnitt. Det har jag inte gjort med någon serie sedan Gossip Girl.

Spana in trailern här nedan!

Tycker du om den här kommer du även att älska Love Life. Fler av mina Tv-serietips hittar du HÄR. Vi ses framför Netflix! 😉 /Citycatkisses

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

    1. Åh vad kul att du också tycker det. Spaarar på sista avsnittet nu, vill både äta och ha kakan kvar så att säga. 😄❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *