Snyggaste och Trendigaste Nagellacken höst / vinter 2020.

Hello Citycatbabes! Jag skulle vilja dela med mig av höstens och vinterns snyggaste naggellack, enligt mig då, he, he. Detta är inget samarbete. Men ifall ni läser detta Idun Minerals får ni gärna sponsra mig! 😉 Jag gör ju av med en och annan flaska per år om man säger så.

Jag använder nästan bara Iduns naggelack och det har jag gjort i många år på grund av den giftfria formulan. Men även Ciate gör bra giftfria lack tycker jag. De är dock lite svårare att få tag på.

Idun Minerals finns på Apoteket där jag bor så det slinker lätt med en flaska bland busslasterna medicin som jag hämtar där varannan vecka. Tur ändå att det är just en flaska nagellack som slinker med. Systemet ligger ju precis bredvid Apoteket… så eh kunde ju ha varit helt andra flaskor. 😉

Höstens vackraste färg, tycker jag är en mörkt rosa, lite smutsig, pastell. Svår färg att beskriva i ord. Passar den som gillar rosa naglar men vill ha något mer höstigt nu. Färgen heter Topas och du hittar den HÄR.

Bilder från mitt Instagram @citycatwalk

Höstens trendigaste färg är chokladbrunt. Färgen heter Granat (HÄR) och den är egentligen djupt aubergine, skulle jag säga, men ser ut som mörk choklad på naglarna. Superelegant och lite edgy. Kan inte få nog av den färgen just nu.

Rubin

Vinterns bästa röda. Perfekt till jul och Valentines funkar den läckert klarröda färgen Rubin. HÄR. Den har jag alltid hemma. Snygg även på tånaglarna och funkar året runt. Klär man sig mycket i basfärger så ger detta lack den perfekta detaljen som får hela looken att lyfta.

Tips: lägg alltid två lager annars blir inte färgen som den ska tycker jag. Toppa med överlack för hållbarhet och glans.

Topas, läcker höstfärg.

Idun Minerals gör vårdande nagellack, dvs lacken är berikade med ingredienser för att skydda naglarna på bästa sätt. Samt återfuktande mandelolja Och viktigast av allt, de har en ”5-free” -formula, vilket innebär att de är fria från en rad farliga ingredienser som annars brukar finnas i nagellack. Det var när jag letade efter giftfria naggelack som jag hittade dem.

Har ni några favoritlack att dela med er av? Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *