Veckans Fashionistas!

Hello Citycatbabes! Så härligt att det är fredag! Men vart tog den här veckan vägen? Nu är det i alla fall helg och vi behöver få veckans dos av outfitinspiration. Den här gången blir det vackra festlooker i vitt, stylingtips för de trendiga lackbyxorna från Alessandra Ambrosio och sist men inte minst, kanske världens snyggaste kappa? 🙂 Önskar er en supermysig fredag! Citycatkisses!
Kate Bosworth i rosa klänning med röda skimrande applikationer från Oscar de la Renta. Vackert kombinerat med röda läppar och metallicskor från Sarah Flint. Julens finaste festlook?
Millie Bobbi Brown i en supersöt outfit med helt fantastiska skor, allt är från Gucci men känns väldigt London.
Ja det är bara att konstatera att Jennifer Lopez äger världen i den här helt otroligt underbara klänningen från Balmain. Hon är 48 år och har aldrig varit snyggare!! Kan jag få den här klänningen please?
Bella Hadid serverar oss den coolaste festlooken ever i vit smoking, silverglittrande bustier och gnistrande skor. Hon rockar både halsband och stora örhägnen men tack vare att allt går ton i ton blir det inte för mycket. Den strama frisyren och häftiga makeupen gör att looken blir cool istället för damig som den annars lätt hade kunnat bli.
Ajak Deng. När en kappa är så snygg så man dör. Ajak stylar också kappan från Bottega Veneta helt perfekt med ett svart skärp i midjan, coola boots och höstigt, mörkt läppstift. Bravo!
Alessandra Ambrosio visar hur man stylar de trendiga lackbyxorna på bästa sätt. En enkel sidenskjorta och eleganta sandaletter i svart balanserar upp det extravaganta med byxorna. Och det guldiga halsbandet adderar lite värme till looken.

 

 

 

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *