Min nya Marc Jacobs…

image617image616

Åh den var lika underbar som den såg ut på bilden på net-a-porter.com. Min nya väska från Marc by Marc Jacobs: Teri leather tote. Ännu bättre till och med. Skinnet är otroligt mjukt, storleken helt perfekt. Färgn exakt som på bilden. Fodret är underbart med Marc Jacobs loggan i stora bokstäver. Mässingsdetaljerna superfina och finurliga och massor av underbara fack att stoppa alla mina saker i. Lika fin på armen som på axeln. En perfekt sommarväska och bästa tröstshoppingen jag någonsin gjort…:) Även om plånboken självklart inte håller med och ligger och surar helt tom

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Tack, nu har jag inte riktit lika dåligt samvete längre :)Logofodret var verkligen en överraskning, gör en glad varje gång man öppnar väskan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *