Dagens Fashionista!

Dagens Fashionista!
 

Sagolikt Sienna! Sienna Miller var strålande vacker i en underbar vintageklänning på premiären i New York för hennes senaste film Factory Girl! Klänningen är täckt med silverglänsande fransar och pärlor som får den att skimmra vilket gör att Sienna också ser ut att skimmra. Extra plus för den snygga kuvertväskan.

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Bra sida! Gillar din smak- stilrent, strikt och tuff.
    Skulle bli glad om du kunde hjälpa mig att hitta snygga kläder. Vore jätte tacksam för enkla och bra tips.

    Efter att restylat lägenheter som jag och min sambo sålde och fixat den nya som vi köpte började jag se att min energi bara går till konst och inredning och att jag ser hopplös ut själv 🙂

    MVH
    Susanne

  2. Tack! Vad glad jag blir, jätteroligt att du gillar min blogg! Självklart får du jättegärna länka till den! Har varit på jobbet hela dagen idag så har inte hunnit blogga alls. Men nu ska jag ta och skriva ner mina bästa tips och posta dem när jag är klar. Förstår verkligen att kläderna inte blir prioritet ett när man håller på att renovera. Jag och min sambo har också gjort det i omgångar om än i mindre skala. Du har ju säkert en jätte bra känsla för färg och form redan då eftersom du håller på med inredning men jag kanske kan tillföra några bra tips också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *