Dagens Fashionista!

image4184 Lanvins volangklänningar är verkligen det hetaste heta som jag bloggade om tidigare! I dag syntes Natalie Portman i ytterligare en underbar hallonröd axelbandslös volangklänning från Lanvin. Svarta lackskor och och en svart clutch blev en läcker kontrast till klänningen. Hon kombinerade med vackra örhängen och en elegant stram frisyr på premären av At The Argentine under Cannes Film Festival.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Jag gillar verkligen Natalie Portman,hon klär sig fint och hon är vacker!Känns jordnära för att vara Hollywood stjärna på nåt sätt

  2. Cici: Ja det tycker jag med, en romantisk dröm!
    Paula: Ja, den skulle jag med vija ha! 🙂
    B: Ja jag håller med dig, hon har klass och elegans och verkar vara lite mer jordnära och inte alls så plastig som övriga Hollywoodstjärnor. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *