Restyling!

Till "Restyle me please" som svar på ditt inlägg och även alla andra som vill ha lite make-over -tips.

 

Allmänna tips.
 

 

 • Ha bara på dig 100% kläder. (Dvs. kläder som du känner dig 100% kanonsnygg i).

Det blir så lätt att man tänker:  De där jeansen de var ju så dyra dem måste jag använda (även om de blev förstora) och den där tröjan som jag fick i present den måste jag ju använda (fastän jag inte alls gillar den färgen egentligen). Man går till och med så långt som att tycka synd om kläderna och tänker: oj den där tröjan har jag ju inte använt på hur länge som helst, den kan jag ju inte bara låta ligga oanvänd så där (även om den är lite för kort i ärmarna) –och sedan går man där i sina förstora jeans, tröja med fel färg och förkorta ärmar. Nej- unna dig själv att få känna dig supersnyggt klädd alltid genom att bara ta på dig det som du känner dig kanonsnygg i och köpa enbart det som du är kanonsnygg i. Det är du värd!

 

 • Det är detaljerna som gör det.

Vilken outfit som helst blir genast snyggare när man lägger till en riktigt snygg väska.

Och vilken vardagsoutfit som helst kan du göra om till party outfit genom att byta till ett par högklackade skor och sätta på dig ett par stora glittriga örhängen.

 

 • Färgmatcha efter kroppstyp.

Är man större på underdelen av kroppen blir det snyggast om man håller sig till mörka färger  och utan mönster som förminskar på underkroppen och starka och ljusa färger och mönster på överkroppen som förstorar, på så sätt får man balans i kroppen genom kläderna. Har man större överkropp än underkropp tex. stor byst, breda axlar och smala och korta ben gör man precis tvärt om. Är man precis helt lika på båda delar- ja då är det bara att gratulera!

 

 • Stretch är inte trendigt men superbra!

Jag måste ha plagg som är bekväma och inte sitter för hårt men som ändå sitter snyggt och tajt och brukar därför alltid leta efter kläder med lite stretch i som tex Lycra eller spandex. Speciellt i jeans är det toppen eftersom de då inte tappar formen.

 

 • Svart är aldrig fel.

Svart är alltid snyggt, elegant och coolt förutom på bröllop och Midsommarafton.

 Tips om vårmodet 


Klänningen
är vårens nyckelplagg. Den trendigaste varianten är förklädesklänningen gärna med utanpåfickor och skjortklänningen. Omlottklänningen är smickrande för alla kroppstyper.

 

60-talsmodet är stort i vår. A-linjeformen går igen i all plagg speciellt i kappor och klänningar. Det är runda kragar, trekvartsärm och stora knappar som gäller. Mycket volym i plaggen och roliga färger och mönster.

 

Vida byxor eller så kallad gubbbyxa i lite grövre material är trendigt liksom skärp i midjan.

 Metallic-trenden är också stor där guld, brons och silver är supertrendigt på plagg i alla dess former men särskilt hett är det med silver och då gärna på väskor och skor. 

Färgerna är vitt och mycket grått men även gult. Pastellfärger är nästan alltid inne på våren.

 Tips på bra köp just nu.  

Bra basplagg att köpa om man vill förnya sin garderob är att köpa ett par snygga jeans, en snygg kjol, jag älskar de superkvinnliga pencilkjolarna, en snygg kostym, en fin blus, några bastoppar i olika färger, en kort skinnjacka eller en klassisk trenchcoat som är supersnyggt till våren som ytterplagg, en klänning och en riktigt fin väska. Jag tycker att Fornarina gör superbra jeans i mellanprisklassen och Gina Tricot har också kanonbra jeans i den lägre prisklassen. Jag älskar Mango och shoppar mycket av mina kläder där liksom HM. HM finns ju överallt, Mango finns i Göteborg och har även en webshop med svenska priser. La Redoute har väldigt fina kläder om man vill shoppa via postorder eller webshop. Åhlens i Göteborg har ett stort utbud snygga väskor liksom Mango och har man mycket pengar att spendera kan man shoppa drömväskor på NK eller Net-a-porter.com De absolut trendigaste bastopparna just nu kommer från märket C& California och kan shoppas bla. Från mrsh.se. Här kommer lite bilder på kläder som är stilrena, snygga och trendiga.

 1. Pencilkjol – HM 198 kr
 2. Pencilkjol – Mango 399 kr
 3. Svart blus – Mango 335 kr
 4. Brett skärp – La Redoute 449 kr
 5. Skinnjacka – Mango 1339 kr
 6. Grå kjol med volym – Mango 299 kr

 7. Silverklänning –Mango 599 kr
 8. Väska i silver – Mango
 9. Omlottklänning – HM 298 kr
 10. Grå kavaj – Mango 699 kr
 11. Svart kavaj – Mango 399 kr
 12. Matchande byxa –Mango -185 kr

  

 1. Förklädesklänning med fickor – La Redoute 639 kr
 2. C&C Californa bastopp – MrsH 659 kr
 3.  Trendiga jeans – Mrs H 2495 kr
 4.  Vid gubbbyxa Mango 335 kr
 5. 60-talsjacka – HM 298 kr
 6. Smokingskjorta – Mango 229 kr

Hoppas att du fick några bra tips eller hittade något som du skulle vilja shoppa!

Du kanske också tycker om

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *