Dagens Drömoutfit!

image1267
Idag drömmer jag om en sexig outfit inspirerad av Victoria Beckham men med lite mer edge!
1
. Figursydd supersnygg klänning med lite Safari-känsla från Tina Kalivas
2. Drömväskan från Mulberry for Giles. Den är sååå snygg, var och tittade på den på NK och ingen bild i världen kan göra den rättvisa. Den är hur snygg som helt!
3. Klassiska pumpsen från Christian Louboutin i svart lack passar bra till
4. Stort gnistrande armband från Kenneth Jay Lane vill jag ha till outfiten
5. Avslutar med ett par lyxiga solglasögon från Gucci

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Yes då har jag lyckats förmedla känslan i outfiten som jag ville få fram :)Tänk om man kunde fått svassa omkring i den här outfiten ikväll….Ja armbandet blev jag också väldigt förtjust i när jag såg det och mer ju mer jag tittar på det. Men om jag fick välja en grej så skulle det bli väskan…åh suck den där väskan..:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *