Dagens Drömoutfit!

image1267
Idag drömmer jag om en sexig outfit inspirerad av Victoria Beckham men med lite mer edge!
1
. Figursydd supersnygg klänning med lite Safari-känsla från Tina Kalivas
2. Drömväskan från Mulberry for Giles. Den är sååå snygg, var och tittade på den på NK och ingen bild i världen kan göra den rättvisa. Den är hur snygg som helt!
3. Klassiska pumpsen från Christian Louboutin i svart lack passar bra till
4. Stort gnistrande armband från Kenneth Jay Lane vill jag ha till outfiten
5. Avslutar med ett par lyxiga solglasögon från Gucci

0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Yes då har jag lyckats förmedla känslan i outfiten som jag ville få fram :)Tänk om man kunde fått svassa omkring i den här outfiten ikväll….Ja armbandet blev jag också väldigt förtjust i när jag såg det och mer ju mer jag tittar på det. Men om jag fick välja en grej så skulle det bli väskan…åh suck den där väskan..:)

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *