Dagens Outfit!

image2599image2600
Åh va skönt att det är fredag, ikväll ska jag till min bästa vän ha tjejkväll och vi ska kolla in Idol och börja med att plöja igenom Sex And The City från alldra första början. Jag köpte ju hela boxen för ett litet tag sedan. Förhoppningsvis har vi hunnit se alla avsnitt innan Sex and the City filmen kommer ut! : ) Idag kände jag för att klä mig i lite new goth stil som de skriver om i alla brittiska modemagasin, mörkt och mystiskt men ändå chict. : ) ♥
Svart plisserad topp –HM
Lila sidenband –Åhlens
Svarta leggings –Ellos
Gråa stövlar –Björn Borg
Svart väska –Mulberry
Lila örhängen –HM
Lila glittrande kors på kedja –Pilgrim

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Oh vad snyggt :)Jag vill med ha sånt fint kors hihi.Hoppas du får en jättebra kväll,men det låter som det 🙂 Kram

  2. Tusen tack, va glad jag blir! 🙂 Kul att du gillade halsbandet, köpte det för 5 år sedan och har inte använt det på jätte länge, det är kul när man kan plocka fram gamla grejer som känns aktuella igen. Hoppas att du också hade en härlig kväll. Synd att din favo blev utröstad från Idol igår. Kan inte fatta att Mattias fortfarande är kvar. Amanda var riktigt bra tycker jag, som en blandning av Gwen Stefani och Blondie. 🙂

  3. Hej! Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är så fantastiskt bra! Käthe och Engla i all ära, men din är så fin, rolig och enkel att förstå. Jag upptäckte den för ca 3 månader sen och har sen dess tittat förbi varje dag. Jag är helt såld! Tack för en fantasktisk blogg som även jag som inte kan så mycket om mode tycker är rolig och inspirerande 🙂 Har fått många tips från dig, min personliga stil har utvecklats efter din användbara tips och bilder.
    Hoppas att du fortsätter att förgylla min och alla andra vardag länge till. Kram

  4. Erika: Tusen tack för din fina kommentar!! Åh va glad jag blir! Det är ju precis det som är min önskan med bloggen, att den ska kunna inspirera och glädja, så det var fantastisk roligt att höra! Ooh det är läsare som du som gör det så roligt att skriva den! Tack igen och Kram!

  5. Ja uch det var inget kul att Christoffer åkte ut :/ Ja Mattias borde ha åkt istället.Jag går inte på hans utseende hehe.Amanda är så cool.Håller med att hon är en blandning mellan Gwen och Blondie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *