Dagens Drömoutfit!

image2448
Idag drömmer jag om en tjejig och söt outfit med vippig kjol och rosetter 🙂
1.
Underbar vippig kjol i svart från Miu Miu.
2. En fin t-shirt från Stella McCartney som stoppas ner i kjolen blir perfekt till.
3. Kombinerar med en söt figurnära kofta i ull från Golden Goose….
4. ….och ett par svarta strumpbyxor från Ellos.
5. De här lackskorna med rosetter från Pedro Garica är hur fina som helst.
6. Matchar med en lackväska med mini rosett från Anya Hindmarch.
7. Avslutar med ett sagoarmband i guld från härliga Disney Couture.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. SNyggt!Gissa vem som spanat in armbandet för ett tag sedan 😉 Jag har beställt en svart AA klänning nu.Tror du tipsade om den.Hoppas M sitter bra 🙂

  2. B: Hi,hi ja det kan jag tänka mig, det är verkligen hur sött som helst. Åh va kul, vilken modell är det? Ja jag tror man får ta M i AAs kläder ävven om man är smal för längdens skull. Hoppas den passar! 🙂

  3. Cotton Spandex Jersey Strapless Ruched Dress.Vad tycker du man ska ha över?Långkofta eller vanlig kofta?Gillar min korta AA kjol nu.Visade bild till mitt ex och han tycke jag var för ”uppklädd” och posade för mycket.Han är knäpp han,jag som tyckte jag såg snygg ut.Hade svarta Falke strumpbyxor under och en cericerosa topp med dom där korta Vagabond skorna med knyt därbak.Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *