New York dag 4

image3915
Vi vaknade av att solen strålade igen och unnade oss en galet lyxig sak, nämligen att beställa frukost via roomservice. Min älskling beställde ägg och bacon och färskpressad apelsinjuice och jag toast med lax och kamomillte. Vi åt frukost i sängen och läste New York Times. Har aldrig beställt roomservie någon gång så det var kul att få testa. : )
Sedan tog vi tunnelbanan till China Town och jag måste säga att jag blev helt chockad av hur det var. Det var precis som om jag plötsligt var tillbaka i Kina. Allt hörs, känns, luktar och ser annourlunda ut -helt otroligt. Det är en spännande miljö men det är hög ljudnivå, mycket folk och väldigt rörigt. Vi var glada att vi hade guideboken med oss. Vi gick en promenad genom China Town och sedan Little Italy som är betydligt mysigare
Efter det gick vi vidare upp mot Soho och Greenwich Village. Soho är otroligt fint och mysigt och vi stannade för lunch på ett superhäftigt ställe som heter Felix som jag fick rekommenderat från Sophie (Sophie and the City) Det är till hälften brasilianskt och hälften franskt och samban spelas på högsta nivå samtidigt som mojitos och champagne flödar. Vi fick ett fantastiskt bord vid det öppna fönstret mitt i solen där satt vi länge och njöt av den häftiga stämmningen och god mat och dryck. Sedan stannade jag på coola butiken Opening Ceremony som just nu har ett samarbet med Chloe Sevigny och jag spanade in hennes fina kollektion, lite annat smått och gott och fick med mig en liten sak hem som kommer på bild senare. ; ) (Opening Ceremony är bla. en av Cameron Diaz favoritbutiker).
Bleeker Street är en lång gata som korsar Broadway och som slingrar sig genom hela Greenwich Village upp till Meatpacking district. På gatan finns massor av fantastiska butiker och mysiga matställen. Där shoppade jag loss bland butiker som Marc by Marc JacobsAnthropologie, Miss Sixty, Scoop, Intermix och Juicy Couture. Juicy Couture butiken i 2 våningar var bland det coolaste ja har sett någonsin och jag ville aldrig gå därifrån!! Hela butiken är inredd i rosa, guld och svart. Till och med provrummen är inredda med Juicy Couture tapeter och där provade jag bla. en ljuvlig fuchsia färgad mysdress. Jag lovar jag ville köpa precis allt i hela butiken!! Vi gick också till Magnolia Bakery som ligger på samma gata vilket är stället där Carrie och tjejerna mumsade på cupcakes i Sex And The City, men eftersom det var så lång kö att de hade satt upp kravallstängsel så blev det inga cupkakes den här gången. I meatpacking district tog vi några goda drinkar på en mexicansk bar och åt vi middag på ett mysigt ställe med gigantiska hambrugare innan vi tog en taxi en tillbaka till hotellet. Fortsättning följer….

1. Roomservice frukost var en bra start på dagen : )
2. China Towns coola arkitektur
3. Jag utanför butiken Opening Ceremony. Outfiten för dagen var: Röd topp från Miss Sixty, svart kjol från HM, nya leggingsen från Juicy Couture, sneakers från Adidas, väska från Mulberry och solisar från D&G.
4. Väggmålningar som reklam i Greenwich Village
5. Jag i provrummet i den fantastiska Juicy Couture butiken.
6. Gigantiska amerikanska hamburgare.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Det var inga dåliga provrum de hade i Juicy Couture-butiken! 🙂 Tänk om de kunde se ut sådär på H&M här hemma 😉 Vad lite roligare det skulle bli att prova kläder då..

  2. Sarah: Ja eller hur!! det var min tanke också, varför är provrummen i Sverige så få, så små och så tråkiga man handlar ju mer om mman trivs i provrummet. I sverige vill man ju bara ut igen så fort som möjligt. 🙂
    Christelle: Ja helt fantastiskt, jag ville stanna kvar där 🙂

  3. Mysigt med roomservice 🙂 SUpersöta omklädningsrum!Ju mer bilder jag ser desto mer vill jag åka till NY!Eller San Fransico och LA hade med varit skoj med 🙂

  4. Ja det var så lyxigt att få upp frukosten till rummet. Hoppas du får möjlighet att åka till ny snart, jag tror du skulle älska det! :)Du skulel gå bananas över alal smyckes affärer hi,hi 😉 San Fransisco och LA verkar fantastiska också! Finns så många platser man skulel vilja åka till!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *