Dagens Outfit!


Hello min CityCatDarlings!  Jag har inte riktigt varit närvarande de senaste dagarna, har haft det väldigt jobbigt, så bloggandet har kommit lite på efterkjälken. Jag fick avslag på att få pröva en smärtlindrande medicin som jag har kämpat så för att få pröva och som används i USA med näst intill mirkeleffekter på andra patietner med samma sjukdom som mig. Jag har mailkontakt med flera andra patienter som skriver till mig nästan dagligen att de har fått sitt liv tillbaka tack var den här medicinen. Men i Sverige så vill man inte ens ta reda på mer om medicinen, sjävlklart, nej här vill man inte erkänna att USA gör någonting bättre. Det enda man får till svar från läkaren är: jag känner inte till det preparatet. Men ta reda på det då!!!!! Sorry, jag är så arg och besviken. Det är så svårt att förstå varför inte alla patienter, ovasett var de bor, har rätt till de få smärtlindrande alternativ som finns, när sjukdomen trots allt är obotlig. Förstår inte, förstår inte, ja, det är det enda som går på repeat i mitt huvud just nu. : (
Påpälsad som bara den måste jag vara just nu så att jag inte blir kall, därav dagens outfit. : )

Brun tröja –CityLine
Svart skärp –Vero Moda
Skinnbyxor –Gestuz
Mockastövlar –Esprit
Skinväska –Botkier
Halsband –Indiska
Pälsmössa(fake) –Gina Tricot
Leopardhalsduk –Cubus

(Today I’m wearing this: Tunic from CityLine belt from Vero Moda, leather trousers from Gestuz, suede boots from Esprit, leather bag from Botkier, necklace from Indiska, fur hat from Gina Tricot and a leopard print scarf from Cubus).

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Men usch så trist

  Jag har ju också värk och har varit sjukskriven lääänge

  Nu måste jag hitta ett arbete eftersom jag inte får någon sjukpenning

  På mig hittar de inget fel

 2. Blir så trött för säkert handlar det om om att sjukvården nog inte har pengar till det och du får lida pga av det.Massa kramar till dig!

  Kram

 3. PETRA: Tack, ja just nu känns allt lite väl hopplöst, massor av kramar tillbaka!

  ATTHADETGOTT: Jag känner verkligen med dig, det är så fruktansvärt när läkarna inte hittar felet, jag vet inte om du orkar svara, men det skulle vara intressant att veta var du har ont? Du ska inte ge upp, läkarna har skyldighet att leta tills de hittar vad som är felet, om jag hade gett upp när de första 7 läkarna sa att det inte var något fel på mig, så hade jag inte funnits här idag. Skriv gärna och berätta om du orkar. Kramar i massor!!

  B: Ja, det känns så hopplöst och jag är så arg och ledsen, de har varken tid elelr pengar till att hitta någont som kan hjälpa mig, jag förstår inte vad som har hänt med den svenska sjukvården. Massor av kramar till dig och tack för ditt stöd!

  CAMILLA: Tack, ja det är det jag önskar mig mest av allt, det enda jag önskar mig. Jag ska försöka överklaga för att få pröva det här i alla fall. Tack för dina fina ord, kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *