Dagens Köp!

 Jag fortsätter att fylla på i inköpslistan, fastän jag inte får shoppa, Men rean är ett sånt utmärkt tillfälle att skaffa det där som man aldrig har råd med annars att  jag inte kan låta bli. Jag har funderat på om jag ska köpa ett baslinne jätte billigt eller om jag ska satsa på kvalitet så att det håller sig snyggt länge. Ett linne är ju ett sådant plagg som inte är trendstyrt så valet föll på det sistnämnda. Jag har länge velat ha någonting från super coola Tewnty8Twelve som designas av Sienna Miller och hennes syster Savannah Miller som har arbetet många år för bland annat Alexander McQueen. Så jag blev glad när jag hittade ett sånt grått baslinne som jag ville ha med fina knappdekorationer och dubbla lager från deras kollektion. Jag valde en storlek 12 eftersom jag inte vill att det ska sitta för tight. Hoppas att det är lika fint som det verkar. Men nu måste jag sluta vara in på Asos för annars kommer det att gå illa. : ) Linnet finns även i grönt och en mörk röd färg.

I just bought this basic tank in charcoal on sale from Twenty8Twelve designed by Savannah and Sienna Miller .

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *