Dagens Outfit!

 Hello Citycatbabes, nu är måndagen avklarad, skönt eller hur?
Idag ska jag försöka fixa några punkter på den där milslånga att göra listan. synd att att listan består av att ringa den och den och den. Tänk om att göra listan kunde vara fylld med: shoppa vårplagg på net-a-porter, boka weekend i Paris, köpa nya Louboutins, gå på modevisning på Stockhom Fashionweek……osv. Nej, istället står det överst ringa läkare, ringa tandläkare, ringa Försäkringskassan, ringa reparatör, hämta ut medicin hos Apoteket, damsuga, tvätta..osv. Bläääääää va tråkigt. Vad ska man göra för att fylla vardagen med lite glamour? Jag ska nog ta och baka en blåbärspaj till ikväll i alla fall, som jag kan äta när jag kollar nya avsnittet avTop Model, jag struntar i om det inte är nyttigt. Vad gör ni för att balansera alla tråkiga saker och fylla vardagen med lite glamour?

Orange topp -Zara
Dekorerad väst -Zara
Svarta jeans -HPK Jeans
Ankelboots -Wedins
Svart skinnväska -Mulberry
Skinnarmband -HM Herr
Guldörhängen -Sweet Susie

Today I’m wearing an orangge top from Zara, vest from Zara, jeans from HPK jeans, ankleboots from Wedins, bag from Mulberry, bracelet from HM and earrings from Sweet Susie.

Du kanske också tycker om

18 kommentarer

  1. Älskar den västen du har. Gud vad gott med blåbärspaj, blåbär är ju fylld med massor av antioxidanter och väldigt bra för huden. Så du kan äta blåbärspaj med gott samvete. Ha en trevlig kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *