Back from Rome!


(Kavaj från Zara, klänning och skärp från HM, halsband från Chanel, väska från Mulberry, ring från Pilgrim och guldringen är en present från min moster, solisar från Missoni).

Hej alla söta Citycatbabes och Glad Påsk!
Nu är jag hemma igen! Jag har haft en underbar resa, den blev 100 gånger härligare än jag någonsin vågat hoppas på och jag fick må ganska bra på min födelsedag, tack snälla för alla fina kommentarer, födelsedagsgratulationer och välönskningar! Här står jag på toppen av Spanska Trappan och tittar ut över Roms vackra stadsbild med alla fina kupoler och kyrkor. Rom är en obeskrivligt vacker stad! Massor av bilder och en dag för dag reseberättelse kommer snart! Plus bilder på allt jag har shoppat, hi hi! Citycatkisses!!!!♥♥♥

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *