Walking Down Sunset Boulevard!


Sammetsklänning –Zara
Strumpbyxor –Vogue
Skor –Zara
Väska –Kenneth Jay Lane
Armband –Dyberg Kern


Jag lät mitt långa strasshalsband hänga ner i urringningen i ryggen istället för fram, lite mer oväntat och därför lite roligare. Dödskallering köpt i Frankrike. Örhängen från Pilgrim. Halsbandet som är en present från lillebror sedan många år tillbaka och är egentligen tänkt som skärp. 🙂

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. WOW. What a dress! Fantastiskt fin var du i den! Är den nyligen inköpt på Zara? Kram o tack för en fin blogg 🙂

  0
 2. WOW. What a dress! Fantastiskt fin var du i den! Är den nyligen inköpt på Zara? Kram o tack för en fin blogg 🙂

  0
 3. Åh tack, va glad jag blir och mamma blir nog också glad, för det var hon som köpte den i julklapp till mig förra julen. Men jag tror absolut att det finns liknande om inte precis likadan på Zara i år i och med att sammet är populärare än någonsin! Kram och TACK! 🙂

  0
 4. Åh tack, va glad jag blir och mamma blir nog också glad, för det var hon som köpte den i julklapp till mig förra julen. Men jag tror absolut att det finns liknande om inte precis likadan på Zara i år i och med att sammet är populärare än någonsin! Kram och TACK! 🙂

  0
 5. Vad supersnygg du är!Älskar klänningen!Och din mamma var med jättefin 🙂 Lät som ni hade en jättebra kväll 🙂 Kram

  0
 6. Vad supersnygg du är!Älskar klänningen!Och din mamma var med jättefin 🙂 Lät som ni hade en jättebra kväll 🙂 Kram

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *