Denim, Brodyr, Blommor och Fransar!

Det här hade jag på mig på en grillfest för några dagar sedan! Det var detta jag hade tänkt att ha på midsommarafton egentligen men det fick vänta till nu, då det äntligen blev varmt och soligt på västkusten! Älskar när man kan ha klänning! En luftig, bekväm maxiklänning som är mjuk mot huden och swishar runt fötterna när man går är det bästa jag vet, det är ett plagg som jag känner mig fri och somrig och glad i! Man vill bara dansa runt barfota på en strand eller springa över en mjuk gräsmatta, men eftersom jag har fått en 90-årings kropp hälsomässigt, så får jag mest sitta still, ha,ha, men ändå, känslan är härlig att ha. 😉
Maxiklänning –HM
Jeansjacka –KappAhl
Brodyrväst -HM
Ballerinas –Marc Jacobs
Armband med korallfärgade pärlor –köpt i Grekland
Halsband av äkta turkoser –ärvt av mormor ♥
Armband av skinn –Miu Miu
Fransväska av mocka –Michael Kors
Jag gillar att kombinera denim med brodyr på sommaren. På vinten är spets och skinn en läcker kombination. Det är just kontrasten mellan det hårda och tjocka denimtyget och det luftiga, lätta hålbroderade bomullstyget som jag tycker om, som sött & salt!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *