Best Dressed: Grammys 2104!

 
När jag var i USA var det både Grammy Awards och Super Bowl. Super Bowl bjöd inte på några särskilt många fantastiska klänningar men det gjorde däremot Grammy galan! 🙂
Här kommer min lista på de bästa klädda:
 
  
Taylor Swift var höjden av elegans i hellång, skimrande aftonklänningen av metallmesh från Gucci Premiere. Det som är så bra är att hon dels verkligen har figuren för den här typen av klänning, hon ser ut som en ståtlig staty. Och dels att hon körde på sin stil men aningen vassare och mer high fashion än vanligt. Hon har ofta långa glittrande klänningar men att den här är av metall istället för paljetter gör hela skillnaden!
 
 
Beyonce fullkomligt ägde både scenen och röda mattan den här kvällen. Den sagolika vita spetsklänningen döljer och framhäver på precis rätt ställen och blir sexigt lekfull utan att vara för naken. Hennes figur ser overkligt fantastisk ut i den specialdesignade klänningen från Michael Costello. Kanske är det nya vegankosten som får henne att stråla extra mycket för hon var verkligen Grammys mest lysande stjärna den här kvällen. Fick jag ändra något så skulle det vara frisyren som saknar lite volym upptill, annars perfektion.
 
 
Kate Perry, wow, vilken fullträff! Även Katy var sin stil trogen men höjde elegansen och bar en coutureklänning från Valentino. Den har glimten i ögat som hennes outfits alltid har, tack vare notmönstret, men den här gången är det mer sofistikerat och alldeles perfekt. Det lätta transparenta tyget är som ett vackert moln omkring henne och hur coolt är det inte att hon väljer noter när hela kvällen handlar om musik?! Bravo Katy!
 
 
Ciara var lika snygg som alltid och framhävde sin fina baby bump i kopparskimrande klänning från Emilio Pucci. Hon har valt precis rätt ton av koppar som får hennes hy och hår att stråla, bra gjort. Jag gillar 70-tals känslan och att hon valt vita naglar vilket lättar upp och ser fräscht ut mot allt det brunglittriga. Gravid gudinna!
 
 
Rita Ora som brukar gå åt det mer galna hållet överraskade och bar en superelegant, knälång klänning från Lanvin. Den här typen av skimmer kommer vi att se mycket av i vår då många designers valde att ta det typiskt vintriga glittret in i sommarkollektionerna istället. Färgen är fantastisk på henne och hon har matchat superbra med nätta sandaletter, liten clutch och perfekt hår och makeup!
 
 
Vem tycker ni var Grammy galans stildrottning?
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *