Spring in Milano, Day 4!

 
Dag 4 kom vi inte ut för än på eftermiddagen. Då hade jag proppat mig full med mediciner och smärtstillande fr jag vill verkligen inte ligga inne på hotellrummet hela dagen. Egentligen så skulle vi ha tagit tåget upp till Comosjön. Jag är lite ledsen att vi missade det, har hört att det ska vara så bedövande vackert och jag hade spenderat så mycket tid å att planera utflykten, men, men, så blir det ibland. Jag fick i alla fall komma ut och tur var väl det för det var den finaste, soligaste och varmaste dagen på hela resan!
 
 
Duomon i full solglans!
 
Det blev en kavaj från Isabel Marant och topp och kjol från HM (finns i butik nu). Örhängen från Kenneth Jay Lane, armband från Dyrberg Kern och solglasögon från Dolce & Gabbana att gömma mina trötta ögon bakom.
I den här supercoola konceptbutiken för män, Womo, hittade jag lite presenter till min man.

Vi promenerade upp till Sforza Castle.

 
Och satt och njöt av solen i den vackra slottsträdgården.
Parco Sempione med triumfbågen var full med söndagslediga Milano-bor som också ville ta vara på solen!
 
 
Ljuvliga blomsterbutiker!
 
 
På vägen hem tittade vi på Milanos näst mest kända kyrka, Santa Maria delle Grazie. Här fanns förut “Nattvarden” av Leonardo Davinci, men nu visas de i ett kapell bredvid för den är i så dåligt skick.
 
Otroligt vackert tak!
 
 
 
På kvällen åt vi på en restaurang som låg väldigt nära vårt hotell eftersom jag inte orkade gå in till själva stadskärnan. Den visade sig vara helt fantastisk och jag tror vi var de enda turisterna.
 
Jag hade på mig en blå sidenklänning från Greylin och en sjal från Missoni men det blev aldrig att jag orkade ta några riktiga outfitbilder tyvärr.
 
Jag visste inte riktigt vad jag kunde äta, men beställde en risotto och den ser inte så god ut men den var verkligen helt ljuvlig!
 
Mamma tyckte att hennes rätt var något av det godaste hon ätit på restaurang så det var väldigt roligt!
 
 
Det vackra kvällsljuset i Milano.
 
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *