Fredagsmys -Give Me 5!

Hallå alla underbara citycatbabes! Det blir mycket nytt på bloggen nu och jag tänkte berätta lite mer om det i den här nya kategorin som kallas “fredagsmys”. Varje fredag gör jag en snabb genomgång av veckan som gått i 5 punkter. En veckosummering som blir som en fredagsfika med ER, mina vänner, där jag berättar vad jag gjort, vad jag har köpt, funderat på och skvallrar om spännande nyheter i modevärlden. 🙂 Sånt som inte kommer med i fråge-inläggen Ett riktigt härligt fredagsmys helt enkelt!

1. Ny inriktning. Efter att ha bloggat i 10 år så känner jag att Citycatwalk behöver en ny och lite mer fokuserad inriktning. Det som driver mig, det som jag tycker är allra, allra roligast med att ha en modeblogg, det är att svara på era frågor, att hjälpa till helt enkelt. Jag vill, med all den kunskap jag samlat på mig genom åren, hjälpa er att hitta klädsjälvförtroende, upptäcka modets makt och få er att känna er som “a million dollars”. Därför kommer blogginläggen framöver att baseras på era frågor. Ni kan fråga mig precis vad ni vill som har med mode, stil och styling att göra. Undrar ni vilken färg som kommer att bli inne till hösten eller hur klär man sig för en resa till Milano? Behöver du hjälp att hitta drömklänningen till förlovningsfesten? Vad än du har på hjärtat, tveka inte att höra av dig till mig. Inga frågor är dumma, alla frågor är välkomna! Det är alltså ni som bestämmer vad det blir för innehåll på bloggen! 🙂 Skicka era frågor till citycatwalk1@gmail.com, eller genom att kommentera under ett inlägg på bloggen eller på Instagram. Jag ser fram emot att höra av er! ♥ Tillsammans ska vi göra den här bloggen till en härlig plats där alla får pepp och inspo! 🙂

2. Personligt.  Som ni kanske har läst på Instagram så drabbades jag av en en influensa som är den värsta jag haft. Först var “Stampe” sjuk i 8 dagar med 40 graders feber, hosta och nattliga kruppanfall. Då var jag ensam hemma hela veckan eftersom M var och åkte skidor i Alperna, hurra vad kul. Halvvägs under veckan fick jag också influensan och låg sen deckad i 40 graders feber i 10 dagar. Jag fick en bakteriell bihåleinflammation och hjärnhinneinflammation som följd. Är det samma influensa som tagit död på 4000 pers i USA den senaste månaden så är det inte så konstigt att jag blev så sjuk med tanke på min allvarliga underliggande sjukdom. Även mamma blev jättesjuk och fick lunginflammation som följd. Så nu har vi ätit massiva mängder antibiotika här allihop, suck. Jag känner av alla symtom från när jag fick utmattningsdepression, så nja, det här var ju inte riktigt vad jag behövde. Därav har det varit lite färre uppdateringar av bloggen än vanligt. Men jag kämpar på här och hoppas att jag snart är bättre igen. Att det är Melodifestivalen, hjälper lite, lite grand, ha, ha. 😉
3. Shopping. Innan jag blev sjuk hann jag köpa den här underbara väskan. Jag fick dubbletter i julklapp från RagLady så jag bytte till den här ljuvliga lilla godbiten i pastellrosa från Rebecca Minkoff. Den kostade för mycket från början, men när jag väl skulle byta så var det 50% rea, så det blev inte många hundralappar att betala tillslut. Den kommer bli en härlig följeslagare i vår.
4. Det är detaljerna som gör det. Och här ser ni lite andra godsaker som jag fick i julklapp. Ett Iphone-fodral, även det från Rebecca Minkoff (Alltså hur har jag kunnat gå runt med det smutsiga, genomskinliga, superfula skalet i flera år, ha, ha, känns som jag har en ny telefon nu. Supervackra örhängen från Caroline Svedbom och en jättefin korthållare från Marc Jacobs fick jag av min man. Mobilskalet och min bibel, Vogue Collections (med alla vårens kollektioner, hurra) fick jag av min bror och hans sambo Christine.
Även den här supercoola vegamössan i rött och den här fina T-shirten från Gianni fick jag av brorsan och Christine. De flyttade till Schweiz strax efter jul och jag kommer att sakna dem så, så mycket. En och annan tår har fällts här.  Men det är ju iofs inte tråkigt att åka till Zürich då och då. Finns ju Tiffanys där, just sayin… 😉 Och det är nära därifrån till Milano, just sayin… igen. ;P
5. Fashion Month! Modemånaden är i gång och det är dags för alla höstkollektionerna att visas upp. Under den här veckan har det varit New York Fashion Week och har ni följt mina stories på Instagram så har ni sett mina favoriter från alla visningar där. Mycket fint har visats upp men två trender som tveklöst dominerar är rött och leopard, så det kan ni köpa redan nu så är ni helt rätt i höst. 😉 Japp, det lönar sig att läsa min blogg, ha, ha. 😉 Nu rullar modecirkusen vidare till London och jag kommer självklart att rapportera även därifrån på min Instagram Stories. Är det något ni vill veta om modeveckorna eller trenderna där ifrån så är det som sagt bara att maila, så gör jag ett inlägg om det!
Hoppas att ni kommer gilla det nya formatet. Ni får gärna komma med önskemål och tankar. Bloggen är ju för er (och eh lite för mig med, ha, ha). Önskar er en underbar helg! Citycatkisses!
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Hej Ellie, jag tror att din blogg kommer bli ännu bättre. Och jag gillar lite fredagsmys. Supertack ❤️❤️❤️

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *