Fredagsmys -Give Me Five!

Hello Citycatbabes! Nu var det dags för fredagsmys igen! Give me 5! 😀
1. Date Night Efter att ha kämpat med livspusslet och vadat i snorpapper och antibiotika i två månader så fick vi äntligen en liten ljusglimt, några timmar till en date, bara vi två. Jag hade på mig en ny sammetsklänning med glittriga prickar från Asos (det gäller att passa på att glittra när man kan) och mina underbara lårhöga mockaboots, samt ett par grymt bra strumpbyxor av merinoull från Pierre Robert, så jag frös faktiskt inte alls för en gångs skull. Alltså jag kan inte leva utan dessa strumpbyxor på vintern. Förut hade jag alltid Falke men de här är betydligt mer prisvärda och går inte sönder lika lätt. (Hade också på mig onormalt måna lager koftor och en lång kappa över). Mamma passade “Stampe” medan vi gick på stan, tittade i lite butiker och sen gick vi till bar Amuse på Hotel Pigalle som är så där härligt, gammaldags, dekadent att man blir på gott humör bara man öppnar dörren. Där har de tom. Louobutins att låna ut till den som känner för det. (Jag menar, nu förstår ni att detta är en bar för mig, ha, ha). Efter barbesöket blev det en trerätters ljuvlig middag på Taverna Averna. Jag beställde löjrom med smörstekt brioche och tillbehör och det kändes overkligt lyxigt att äta utan att det låg en bil i maten. 😉
2. Snö och pulkåkning. Det har varit sanslöst kallt i Göteborg den senaste veckan, mellan 7 och 15 minus, och isvindar från Sibirien på det. Men vi tappra (desperata) föräldrar trotsade kylan och tog med “Stampe” till golfbanan där vi åkta snow-raiser i flera timmar. Jag tyckte det var hur läskigt som helst, var ju som att åka puckelpist och jag skrek högre än alla barn (och trillade av och landade på magen till  “Stampes” stora förtjusning).
3.  Milano Fashion Weel. Det har varit modevecka i Milano och vi har fått se godbitar från modehus som Gucci, Marni, Versace, Dolce & Gabbana mfl. Gucci lät modellerna gå ner för catwalken med vax-versioner av sina egna huvuden. Versace inspirerades av rutmönstrade plagg från filmen Clueless och Dolce Gabbana lekte med katolska kyrkans symboler. Dolce lät även drönare med handväskor öppna showen istället för modeller. Modehusens dragning till kattdjur och 80-talet fortsatte även i Milano och det går nu att konstatera att “the 80-ties are back”!
4. Jag kan inte få nog av vårens trendfärg syrenlila just nu och den här T-shirten från Na-kd har den perfekta tonen. Ser fram emot att få använda den väldigt snart. Se punkt numero 5!
5. Vi drar till Spanien. Ni kanske minns att jag tog mitt pick och pack och stack till Spanien förra året i mars och i år gör jag det igen. Jo jag flyr från kräksjukor, feber-kramper, mässling och löss till vajande palmer och temperaturer över 10 grader. Lite mer än 3 veckor är vi borta, “Stampe och jag”. Så räkna med våriga outfits på Insta. Och fortsätt skicka in era mode, shopping och stilfrågor, jag kommer att svara på dem från Spanien! Tidigt måndag morgon bär det av, häng med på Insta Stories om ni vill!
Nu så, KLARA, FÄRDIGA…. MYYYYYS! 😉 Det är officiellt helg! Citycatkisses

 

 

-Inlägget innehåller affiliatelänkar-

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *