Give Me 5 – Vänner, Valborg Och Viktnedgång!

-Inlägget innehåller affiliatelänkar-

Hallå Citycatbabes!

 

1.Kidnappad? Har du slutat blogga? Till och med min mamma och mina närmsta vänner frågar mig det? NEJ, det har jag inte! Jag har blivit kidnappad. Oh maj gahhhh vad hemskt tänker ni och ser mig sitta instängd i ett litet mörkt rum med bakbundna händer. Och nästan så var det, fast det var min blogg som blev kidnappad, åter igen. Jag kan faktiskt inte sätta ord på hur frustrerande det är. Det är inte bara min blogg, utan alla som bloggar på Finest.se. Jag verkar dock vara den enda som klagar och de är SÅ trötta på mig. Supporten sitter i Indien och jag skulle inte bli förvånad om det finns affischer med en bild på mig under texten WANTED över halva Indien. Och på Stureplan i Stockholm, där väl ledningen för Finest håller hus gissar jag. Hoppas bara de valet en snygg bild? 😉 Jag är så TACKSAM för ert tålamod, vilket jag förstår för längesen är förbrukat. Men håll ut, nu är det bara ca 1 vecka kvar tills jag lämnar Finest och öppnar min helt egna blogg. Här byggs den! www.citycatwalk.se Och det är snart färdigt, hurra! Adressen citycatwalk.nu kommer också att ta er till den nya bloggen när den lanseras. Så ni ska inte behöva göra någonting, bara lugnt surfa in och götts er som vanligt. Jag längtar!
2. Söt i Silke! Ganni, som är alla modebloggare besatthet just nu, har gjort en liten specialkollektion för Wakakuu som släpptes i veckan! Vackert mönstrade klänningar, linnen och kjolar i silke och en supersöt badkollektion.

3. En Magisk Valborg. Efter vad som känns som 6 månader i isoleringscell i fängelse (denna sjuka vintern alltså) så har jag äntligen kunnat vara lite social. På Valborgsmässoafton var vi , tillsammans med en annan härlig vän, hembjudna på middag till en barndomsvän som jag fått ny kontakt med.  Vi var bästa, bästa vänner när vi var barn och nu har vi barn i samma ålder och bor i samma område, så roligt. Trolla kan hon också, eftersom vi fick grillat trots att det regnade småspik exakt hela kvällen. Jag försökte trotsa regnet jag med, i den här outfiten med Topp, jeans från Levis och skor från Skor. Men fick ganska snart erkänna mig besegrad och dra på gummistövlarna, suck. Vad ska en mamma behöva göra i det här landet för att kunna få va lite glammig?! 😉
4. Veckans Inspo.
Alltså hur snygg är denna kvinna? Jennifer Lopez (48) bevisar återigen att 40 är det nya 20 (med viss hjälp kanske) när hon rockar en figursydd, leopardklänning från Sergio Hudson och transparenta klackar från Christian Louboutin. Och nästa dag en vit, rynkad klänning från August Getty Atelier med vita pumps till. J. Lo är mästare på att se både glammig och lyxig ut men ändå med attityd. Det blir aldrig tantigt! Jag funderar på hur många Spanx-trosor jag skulle behöva ha på mig för att kunna ha en sån tight klänning utan att se gravid ut?…. 5?

5. BFF och viktnedgång! Jag fick också möjlighet att äntligen, äntligen träffa min bästa vän Isabelle, (vars bröllop jag var på förra sommaren som ni kanske minns). Vi har inte setts sedan förra sommaren, eftersom det antingen varit jag eller Stampe som varit sjuk. Hon är inte bara världens underbaraste människa utan också en sån stor inspiration som både ung och kvinnlig advokat som vinner det ena målet efter det andra över gubbarna i rätten. Hon har också gått ner 30 kilo på 1 år genom att börja äta vegansk mat och är snyggare än någonsin. Att hitta sin egen viktnedgång är verkligen en resa som ser olika ut för alla. Igår var jag på en föreläsning med Louise Hafdell som har gått ner lika mycket genom att istället unna sig massa fett. Väldigt intressant om två så olika metoder kan fungera lika bra? Det inlägget kommer upp under helgen, så kika in igen!
Nu är det fredag, jag önskar er en underbar helg! Klara, färdiga, myyyyys! Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *