Fredagsmys -Give Me Five!

1. Nya Drömväskan. Chloés väskor har varit superpopulära de senaste åren, som Nile och Pixie, men nu kommer nästa godbit, Drew Bijou, en qulitad väska i ljuvligt mjukt läder med ett läckert spänne och en fantastisk kedja av stora ringar. Som ett litet konstverk. Den finns i många olika färger och är den första väskan av den nya chefsdesignern Natacha Ramsay-Levi. Men smakar det så kostar det, ca 15.000 kr går godbiten på. Inget jag klickar hem idag med andra ord. 😉 Men drömma bör man annars dör man. Typ. 😀

2. Veckans Inspo. Rosie Huntington Whiteley är alltid så stilsäker och snygg och i veckan har hon gett oss två ursnygga outfits att inspireras av. Den ena med mysig leopardkappa från Attico och en trendig belt bag från Gucci samt stora solglasögon. Den andra looken är bara SÅ fin med trendiga lackbyxor som hon kombinerat med prickig kavaj som dragits åt i midjan med ett stort 80-talsinspirerat skärp (gissar Saint Laurent). Pricken över i är sammetsbootsen med gnistrade stenar och läckert röda läppar, wow!

3. Sommarklänningen som alla vill ha. Self Portrait är kända för vackra spetsklänningar, men i år har de gjort en serie sommarklänningar, där den här plisserade gula drömmen har fått varenda Insta-it-girl att go gaga. Och jag kan inte annat än hålla med, jag skulle mer än gärna strosa runt på en sommaräng i den här klänningen på midsommarafton!

4. Ljuvlig makeup. Veckans inköp blev det här underbara makeupsettet från Dior. (Det var ju inte det enda inköpet ha, ha, ni kan se fram emot flera roliga youtube-hauls här framöver). På min Instagram finns också flera ”mini-hauls” om ni vill se, bland annat när jag packar upp och testar precis de här makeup-produkterna från Dior. Den lilla väskan i silver med chockrosa logga tänkte jag faktiskt använda som en ”belt bag” genom att ja, helt enkelt sätta fast den på ett skärp, ha, ha. 😉 Bland makeupprodukterna fanns ett ljuvligt läppglans som reagerar med ens egen läppfärg och skapar en helt unik färg samt en multiprodukt för läppar och kinder och lite prover på andra Dior-produkter.

5. Spanien. Sista veckan i Spanien har bjudit på betydligt bättre väder, de sista två dagarna kom den riktiga värmen. Precis när jag skulle packa ihop och städa ur lägenheten ha, ha. Men jag försökte maxa och njuta så mycket jag kunde ändå. Shopping på Zara, milkshakes på Tommy Mels, titta på alla vackra blommor och träd och promenader vid havet.

Shopping och trendspaning på Zara.
Ljuvliga blommande träd över allt.
Min nya besatthet som inte är det bästa om man ska satsa på beach 2018. 😀
Promenad vid havet sista dagen.
Solnedgång från altanen i Spanien.
Nu är det fredag och jag önskar er en underbar vårhelg! Klara, färdiga, myyyys! Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *