Prinsbröllopet -Allt Du Behöver Veta!

Bild: svt.se
Hello Citycatbabes! Idag är det alltså dags. Vackra Meghan Markle, den amerikanska skådespelerskan från tv-serien Suits gifter sig med sin prins Harry i London idag. Vigseln sker i St George’s Chapel på Windsor Castle och 600 gäster är inbjudna till kyrkan med efterföljande lunch.
Igår fick vi första bilderna på Meghan inför bröllopet. Hon anlände med sin mamma till hotellet där de ska göra sig i ordning. Hon bar en marinblå klänning från sin nära vän, designern Roland Mouret “The Barwick dress” och grå pumps från Manolo Blahnik i modellen BB105.

Meghan har tyvärr haft en hel del problem och skandaler med sin familj. Hennes halvsyskon är inte bjudna till bröllopet och hennes halvsyster har till och med skrivit en bok om Meghan och diverse släktingar har hyrts in av tv-bolag för att kommentera bröllopet. Det har varit otroligt mycket skriverier om Meghans pappa och hans hälsoproblem och tyvärr kommer han inte att närvara på bröllopet. Nyheten att det blir Prins Charles som för Meghan till altaret släpptes precis.
Vem som designar bröllopsklänning har varit otroligt hemligt, men många, inklusive mig, gissar på Ralph & Russo. Det ska bli SÅ spännande att se. Svt sänder live från kl 10.15. TV4 Nyhetsmorgon kör Bröllopsspecial hela dagen till kl 15.
Här är hålltiderna:
Redan nu kan ni se gästerna som anländer till kyrkan, David och Victoria Beckham, George och Amal Clooney och Oprah Winfrey är några som redan har anlänt till kyrkan och som filmas just nu. Klädkoden innebär att gästerna ska bära hatt, så räkna med en fantastisk hattparad.
Kl 12.30 filmas när de mest prominenta gästerna anländer.
Kl 13.00 Vigsel
Kl 14.00 Kortege genom Windsor.
Jag kommer sitta bänkad! Varma gratulationer till bröllopsparet!
+2

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *