Svindlande Vackert I Schweiz!

-Inlägget innehåller affiliatelänkar-

 

På flyget från Frankfurt till Zürich, Schweiz med mamma!

 

Hello Citycatbabes! Just nu är jag i Schweiz, närmare bestämt strax utanför Zürich i en by som heter Horgen. Hit har min bror och hans sambo flyttat eftersom han fick en spännande jobbmöjlighet här. Vi har inte setts på ett halvår och jag har saknat dem så mycket!

Dag 1 i Schweiz!

In flight mode! På flygresan hade jag på mig min rosa kavaj från Zara (liknande här), jeans här, solgalsögon här, spetsblus från Zara (liknande här), väska här och nya (så snygga enligt mig, ha, ha) sneakers från No Name.

Min fina bror och svägerska! Vi kom fram på eftermiddagen och fick se deras underbara, nya, lägenhet!

Utsikten från deras balkong är som en tavla!

Jag fick låna ett par shorts för det var otroligt varmt. Jag reste med bara handbagage. Alltså kan ni fatta, jag, ha, ha, modebloggaren, reser med handbagage, första gången i mitt liv! 😀 Superläskigt! Shorts (liknande) här.

Sen lagade min bror mat till oss!

Helt seriöst, har aldrig ätit en godare lax i mitt liv!!

Men det är klart, med den här utsikten över Zürich sjön smakar allt lite extra gott!

Hörs i morgon! Gute Nacht! 😉 Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Så fantastiskt vackert, ett land jag vill besöka. Jag förstår att du längtar när familjen bor lång, lång borta men det ger också möjlighet till att upptäcka ett nytt land. Vår familj bor i England och jag älskar shoppingen där. Hur är modet i Schweiz?

    0
  2. Nästa gång MÅSTE du stanna längre och träffa mig!!
    Säg till Mia som skrev här ovanför att kolla in mig på instagram! 😉
    Kramar från Zürich

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *