Dagens Köp I New York

image3916 På fantastiska makeupbutiken Sephora passade jag på att shoppa produkter från favroitmärket Benefit eftersom de är så svårt att få tag på här. Det blev en Benetint som gör läppar och kinder vackert och naturligt rosa, Browzings som är ett litet ögonbrynskit med två olika färger att fylla i ögonbrynen med, två borstar och en liten minipincett och så Bathina Body so fine som jag köpte lika mycket för den fina förpackningen som för innehållet. Det är ett väldoftande bodybalm som man smörjer in kroppen med, med en söt liten mjuk puff och som ger mjuk skimmrande hy som doftar ljuvligt. Jag har läst att den är extra bra för att få snygg ben till sommaren ; )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. B: Ja Benetinten är min bästa sköhetshemlighet måste jag säga. Det var när min bästa vän använde det när hon gifte sig som jag fick testa det och sedan har jag varit fast! Ingen kan se att det är smink, läpparna ser helt naturligt rödare ut :)Bodybalmet har jag inte hunnit testa än, men det är säkert också bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *