Köpenhamn dag 1!

Hello CityCat Darlings! Nu är jag tilbaka från en helt fantastisk weekened i Köpenhamn med min sambo! Vi flög tidigt på morgonen i fredags och kom fram till vårt hotell vid halv 10. Vi hade tur och fick checka in direkt och vi blev verkligen nöjda med rummet. Åh det var sååå fint och lyxigt. Här är lite biler från rummet som var stort och ljust med masor av fina designdetaljer. Jag gillade badrummets underbara handfat i sten och de härliga ekologiska badprodukterna.  Vi åt en helt gudomligt god helt ekologisk frukost på hotellet på den mysiga innergåden.

Sedan bar det av till Ströget för massor av shopping, vi kollade in nya roliga butiker i Vesterbro och åt god lunch i solen och goda drinkar på mysiga ställen. Vi hade supertur med vädret som var jätte varmt och soligt alla 3 dagarna.

På kvällen gick vi till Nyhanv och satt vid kajkanten på härlig restaurant och åt hummer,mmmmmm : )


Outift på dagen: Svart klänning från Bebe, ballerinasor från Juicy Couture, guldiga bambooörhängen köpta i New York, solisar från D&G, armband i guld och skinn från CCSKYE, skinnarmband från HM, fotlänk i guld, present från lillebror och skinnväska från Marc by Marc Jacobs.

Outfiten på kvällen: Prickig axelbandslös klänning från Forever 21, aftonväska från YSL, guldhalsband från Disney Couture och röda lackpumps från Nilson.

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *