Fredagsmys -Give Me 5!

Ett majestätiskt Slottskogen i vinterskrud!
  1. Helgen var första gången jag kunde ta mig ut på en liten utflykt med M och “Stampe” sen jag blev sjuk för snart två månader sen och det var SÅ härligt.
    Vi tog med Stampe till ishallen för att åka skridskor för första gången och det var något av det sötaste jag sett ha, ha. Pappa är ju gammalt hockeyproffs, “Stampe ville mest åka på mage på isen. 🙂
3. Vi åkte också till Slottskogen där vi matade ankor, tittade på sälar och pingviner.
Ha, ha, en unge som inte vill gå hem kan se så här konstig ut, och så här ser mamma-uniformen ut när det är många minusgrader. Skidställ från Peak, vattentäta/varmfodrade boots från Ugg och mössa från Zara. Inte så vackert men varmt. 😉
Den krispiga vinterpromenaden avslutades med ljuvliga semlor på ett cafe. Eller egentligen avslutades den med mig liggande ihopkrupen i sängen med smärtor, men ja det är så det är för mig för det mesta.
Det var i alla fall så underbart att se “Stampe” som skrek av skratt när ankorna kvackade för att få bröd. Det här var nog första gången han verkligen förstod vad det var han såg, att det var riktiga djur. Idag mår jag lite bättre så ser fram emot ett härligt fredagsmys med familjen.
2. Det har varit London Fashion Week under veckan och ni har kanske följt mina Insta Stories från visningarna. Burberry gjorde en omtalad kollektion som var en hyllning till Pride och min favoritkollektion var David Koma med sina enkla snygga höstlooks.
3. Jag fyndade en rutig kavaj från Zara superbilligt, tror det var 179 kr. Har verkligen längtat efter en rutig kavaj (hur man nu kan längta efter något sådant, ha, ha) som jag hade på mig ihop med min nya Gianni-T-shirt. Ni får se hela looken snart i ett outfitinlägg.
4. Ett par fantastiska lårhöga boots i mocka från Unisa har också fått ta plats i min garderob, även dem inhandlade på rea på YokoYap. För en gångs skull köpte jag ett par stövlar som är underbart sköna att gå i, grattis till mig, tog bara 20 års övning.

5. Vi har också jobbat vidare med min walk in closet som snart är helt färdig och jag har börjat flytta in alla mina grejer. Det kommer så klart mer om min walk in när jag hunnit ta lite bilder på den! Den är SÅ UNDERBAR, omg kan inte fatta att den är min, men det verkar så, ingen annan har claimat den! 🙂
Önskar er alla en fantastisk helg! Klara, färdiga, myyyyys! 😀 Citycatkisses!

 

0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *